Slavna Kolumbijka Sofia Vergara otišla je na kratak odmor sa zaručnikom Nickom Loebom. Zabilježila je nekoliko fotografija, te ih rado podijelila sa svojim obožavateljima.


40-godišnja glumica Sofia Vergara ljetne vrućine hladi na bazenu.

Vezani članci Sofia Vergara Sofia Vergara prisjetila se 90-ih: Objavila fotku u bikiniju s tangama, malo je reći da su obožavatelji u transu Sofia Vergara i Joe Manganiello Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

U društvu sa zaručnikom Nickom Loebom, pokazala je svoju zavidnu liniju – njezina savršena stražnjica zabljesnula je na fotografiji. Iako u drugom planu, otela je svu pažnju!

'To što sam lijepa, to što imam obline, otvorilo mi je mnogo vrata. Bila bih nezahvalna da kažem da je to zbog mojeg talenta i pameti', rekla je nedavno Sofia. 'U biznisu sam već 20 godina, tako da mora biti i nešto više, a ne samo moji aduti'.

>> Sofia Vergara: 'Zahvalna sam na ovim grudima, izgled mi je otvorio mnoga vrata'

Svjesna onoga što ima, lijepa glumica obožava biti u centru pažnje. A izgleda kako ne smeta ni njezinom zaručniku, vlasniku franšize Onion Crunch, Nicku Loebu. Sofia je iskoristila vrijeme za odmor jer nakon toga počinje na novom projektu s Reese Whiterspoon za film 'Don't Mess with Texas'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook