Radi se o Sofiji Vergari i njezinu suprugu Joeu Manganiellu, koji su se vjenčali 2015. godine.

Galerija


Oni su jedan od najljepših i najomiljenijih holivudskih parova.

Vezani članci Joe Manganiello Glumac koji ljubi vrckavu ljepoticu pohvalio se promjenom imidža, ali nisu svi oduševljeni viđenim Sofia Vergara Ljepotica koju javnost obožava pokazala bujne obline u mini badiću, fotkao ju je zgodni muž

Radi se o Sofiji Vergari i njezinu suprugu Joeu Manganiellu, koji su se vjenčali 2015. godine, a zaruke su pale na Božić nakon svega pola godine ljubavi.

Joe je kasnije priznao kako mu se Sofia oduvijek sviđala, no uvijek je bila zauzeta. Nakon što je prekinula s posljednjim dečkom Nickom, glumac nije gubio vrijeme te je nabavio njezin broj telefona kako bi ju pozvao van.

Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak,a prvi je sklopljen davne 1991. godine s njezinom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, no nije dugo potrajao, svega dvije godine.

Sofia nikad nije skrivala kako je tek u Joeju pronašla ljubav svog života, a da su i dalje ludo zaljubljeni, pokazale su nedavne paparazzo fotografije koje su golupčiće uhvatile nakon romantičnog ručka na Beverly Hillsu, gdje su njihovi nježni dodiri i pogledi govorili sve.

46-godišnja Sofia svom je četiri godine mlađem suprugu bila i najveća podrška tijekom njegove borbe s ovisnošću o alkoholu, a hoće li paru u petom desetljeću stići prinova, tek nam ostaje vidjeti, jer nije nemoguće.

Dotad glumci uživaju u životu udvoje te ne zaboravljaju rasplamsavati vatru romantičnim spojevima.