Preslatki su!

Ona se njemu oduvijek sviđala, ali bila je zauzeta: Kad ju je napokon osvojio, kleknuo je 6 mjeseci kasnije!

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o Sofiji Vergari i njezinu suprugu Joeu Manganiellu, koji su se vjenčali 2015. godine.

Oni su jedan od najljepših i najomiljenijih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Radi se o Sofiji Vergari i njezinu suprugu Joeu Manganiellu, koji su se vjenčali 2015. godine, a zaruke su pale na Božić nakon svega pola godine ljubavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Joe je kasnije priznao kako mu se Sofia oduvijek sviđala, no uvijek je bila zauzeta. Nakon što je prekinula s posljednjim dečkom Nickom, glumac nije gubio vrijeme te je nabavio njezin broj telefona kako bi ju pozvao van.

Kolumbijskoj ljepotici ovo je drugi brak,a prvi je sklopljen davne 1991. godine s njezinom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola, no nije dugo potrajao, svega dvije godine.

Sofia nikad nije skrivala kako je tek u Joeju pronašla ljubav svog života, a da su i dalje ludo zaljubljeni, pokazale su nedavne paparazzo fotografije koje su golupčiće uhvatile nakon romantičnog ručka na Beverly Hillsu, gdje su njihovi nježni dodiri i pogledi govorili sve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

46-godišnja Sofia svom je četiri godine mlađem suprugu bila i najveća podrška tijekom njegove borbe s ovisnošću o alkoholu, a hoće li paru u petom desetljeću stići prinova, tek nam ostaje vidjeti, jer nije nemoguće.

Dotad glumci uživaju u životu udvoje te ne zaboravljaju rasplamsavati vatru romantičnim spojevima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene