Sofia Vergara suprugu je na poseban način čestitala rođendan preko društvenih mreža. Objavila je njegovu fotografiju bez majice.

Galerija


Sofia Vergara i njezin suprug Joe Manganiello zadnjih dana uživaju na Bahamima. A za vrijeme odmora u ovom raju zgodni glumac dočekao je i svoj 42. rođendan, pa mu je zvijezda ''Moderne obitelji'' odlučila poželjeti sve najbolje i putem društvenih mreža.

Vezani članci Jennifer Aniston Proslavila 51. rođendan i pokazala da izgleda bolje nego ikad: Pozirala samo u čizmama i kožnoj jakni! Chrissy Teigen, Jessica Alba Tko je s kime pio, plesao, tko je koga hranio: Pogledajte kako su se zvijezde zabavljale kad su se kamere ugasile

To je učinila tako da je na Instagramu podijelila njegovu fotografiju bez majice i uputila mu par lijepih riječi.

''Nevjerojatan si. Tvoja strast za životom i sve što radiš su tako inspirirajući! Za još puno godina s tobom, sretan ti rođendan'', poručila mu je.

Par se upoznao u srpnju 2014. godine nakon što je Sofia prekinula zaruke s Nickom Loebeom, a već krajem iste godine glumica i Joe su se zaručili. Raskošno vjenčanje imali su u studenom 2015. godine na Floridi.