Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Organizirao sam i Playboy turneju. U bus sam stavio 10 ku... koje su me pratile gdje god sam išao', ispričao je reper u intervjuu.


Reper Snoop Dogg nikad nije skrivao svoju strast prema konzumiranju marihuane, ali ovih dana u medijima je otkrio brojne nove pikanterije.

>> Snoop Dog uskoro u Hrvatskoj!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Snimam novi video i uživam u pogledu na Hrvatsku!' Slika nije dostupna Evo što će Mate Janković skuhati Snoop Doggu!

Naime, Snoop je otkrio kako je u mladosti zarađivao radeći kao svodnik i diler. Snoop je u intervjuu za časopis Rolling Stone otkrio kako se ilegalnim poslovima bavio i kad je već postao slavan.

'Organizirao sam i Playboy turneju. U bus sam stavio 10 ku... koje su me pratile gdje god sam išao', otkrio je Snoop te dodao: 'Radio sam što sam htio i spavao s kim sam htio, a namještao sam prostitutke i8 slavnim facama i sportašima', kaže Snoo te dodaje kako je kasnije prestao uzimati proviziju i sav novac je ostavljao djevojkama koje angažirao za prostituciju. 'Ostavio sam im sav novac jer su ga pošteno zaradile. Nisam to ni radio zbog novca već zbog vlastitog zadovoljstva', objasnio je u intervjuu.


Reper je inače u braku još od 1997. godine kad se oženio Shante Taylor, a zajedno imaju i troje djece.

Podsjetimo, Snoop Dogg 10. srpnja otvorit će hip hop festival 'Fresh Island' na Zrću na otoku Pagu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook