upečatljivo

Snježana Mehun pozirala ispred goleme božićne jelke pa uputila poruku zbog koje su joj poručili da je žena za sva vremena

Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Galerija

Snježana Mehun pozirala je ispred velike božićne jelke pa je uputila znakovitu poruku zbog koje je dobila redom riječi hvale svojih pratitelja.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun Schillinger pozirala je u svečanoj haljini ispred goleme božićne jelke te je svojim pratiteljima na Instagramu uputila upečatljivu poruku.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"U bitci najljepših i najvećih božićnih jelki na Instagramu da li moja pobjeđuje? Možda, ali ono što je sigurno moja nije! Posudila sam ju iz hotelskog predvorja ove godine trčeći između dva doma nismo kitili jelku imamo “kranz” (znam zvuči katastrofa) što bi Franz rekao, ali zato imamo predivne jelke i ljude oko njih u našim familijama u obje države", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Privid koji nas okružuje koliko god na njega upozoravali ipak nas obuzme gledajući sve ove slikice na društvenim mrežama i zato ovaj moj post o jelkama je zapravo post posvećen svima koji su frustrirani jer njihova jelka nije najveća, njihova familija nije najbrojnija oko božićnog stola, njihovi pokloni nisu najraskošniji, njihova trpeza nije najslasnija, njihov provod nije za najboljim VIP stolom #prvireddomora i možda su sami, bolesni, tužni, moje molitve i želje su iz njih samo mir i dobro", zaključila je.

"Lijepo sročeno", "Super ste sve napisali", "Žena za sva vremena", "Stvarno lijepo napisano, respect", "Odličan post kao i uvijek", samo su neki od komentara koje je dobila.

Podsjetimo, Snježana i Franz Schillinger vjenčali su se početkom rujna na Kornatima, a među uzvanicima su bile brojne domaće zvijezde. Snježanu je do oltara doveo njezin sin Dino Mehun.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić otkrio u čijem je društvu proveo blagdane pa raznježio mnoge: "Ona je moj Božić i moje sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene