tužne vijesti...

Tuga u obitelji Snježane Mehun: "Zaspao si baš na njegov rođendan nakon što si ga nazvao da mu čestitaš..."

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: PR) +0 Snježana Mehun (Foto: Instagram) Galerija

Zaspao si baš na Dinin rođendan, nakon što si ga nazavo da mu čestitaš....jer si ga neizmjerno volio, napisala je Snježana Mehun na Facebooku.

Poduzetnica Snježana Mehun je na Facebooku objavila tužne vijesti. Napisala je kako je preminuo otac njezinog bivšeg supruga, s kojim ima sina Dinu, to baš na unukov rođendan.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"Počivao u miru, dragi (prvi svekre) Marijan Mehun (83 godine) iz Zagreba neka ti je laka Hrvatska zemlja! Zaspao si baš na Dinin rođendan, nakon što si ga nazavo da mu čestitaš....jer si ga neizmjerno volio!", napisala je.

Dan ranije Mehun je sinu napisala emotivnu čestitku za rođendan, a otkrila je i kakva mu je iznenađenje dosad pripremala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moj voljeni sine @dinomehun sretan ti najsretniji rodjendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rodjendanu, pa makar dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa makar izabarala krivi restoran sa japanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ sa full opremom na tvoj 10 rodjendan, živog tigra na tvoj 9 koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila “krivo” u želji da napravim najbolje! Čak i onaj put kada zbog pubertetskim mušica nisi pričao s mnom puna tri mjeseca imao me snimljeno pod “Ne javlja se!” u mobu i ja sam ti svejedno napravila party iznenadjena sa tvojim frendovima “rješila i limo, stol o bocu kod kolege ugostitelja( iako niste smjeli zbog godina biti tamo, a čuvao vas je šofer) jer ja nisam smjela doći. Danas nisam s tobom da zeznem sve, danas čak nemam ni stare slike da te obrukam na kojima si gol sa tri mjeseca, imam samo ove stare pet godina ali i to je puno! Kao što si ti meni mudro rekao nakon što su nas oplajčkali “Mama ne plači nitko nam ne može uzet uspomene” tako ja tebi sada kažem “Sine moj voljeni niti jedna Corona, niti socijalna distanca neće nas sprečiti da se volimo, izljubimo i da mama zezne još jedan party čim pređe Šentilj! Volim te❤️

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

"Dragi moj voljeni sine sretan ti najsretniji rodjendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rodjendanu, pa makar dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa makar izabarala krivi restoran sa japanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ sa full opremom na tvoj 10 rodjendan, živog tigra na tvoj 9 koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila “krivo” u želji da napravim najbolje! Čak i onaj put kada zbog pubertetskim mušica nisi pričao s mnom puna tri mjeseca imao me snimljeno pod “Ne javlja se!” u mobu i ja sam ti svejedno napravila party iznenadjena sa tvojim frendovima “rješila i limo, stol o bocu kod kolege ugostitelja (iako niste smjeli zbog godina biti tamo a čuvao vas je šofer) jer ja nisam smjela doći. Danas nisam s tobom da zeznem sve, danas čak nemam ni stare slike da te obrukam na kojima si gol sa tri mjeseca! Imam samo ove stare pet godina ali i to je puno! Kao što si ti meni mudro rekao nakon što su nas oplajčkali “Mama ne plači nitko nam ne može uzet uspomene” tako ja tebi sada kažem Sine moj voljeni niti jedna Corona, niti socijalna distanca neće nas sprečiti da se volimo, izljubimo i da mama zezne još jedan party čim pređe Šentilj! Volim te", napisala je Snježana Mehun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene