Ponosna supruga

Snježana Mehun objavila prve snimke sa svadbe i otkrila tko ju je doveo do oltara, neke je i nasmijala porukom jednoj osobi!

Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 1 Snježana Mehun Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 Snježana Mehun - 1 +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger na odmoru u Maldivima - 1 Galerija

Snježana Mehun je Instagramu objavila nekoliko privatnih snimki njezina vjenčanja s Franzom Schillingerom.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun objavila je na profilu na Instagramu videosnimke s vjenčanja, nakon što je prije gotovo tjedan dana na Kornatima rekla "da" Franzu Schillinegeru.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

Snježana je s pratiteljima podijelila čak pet različitih videa. Dva u kojima bosonoga u vjenčanici pristiže na otok, kamo ju je dovezlo luksuzno plovilo, u trećem je također bosonogu po kamenju do oltara prati njezin sin Dino Mehun, u četvrtom ona i Franz već poziraju kao muž i žena, a objavila je i video u kojem svira Ana Rucner.

"Doveo mamu ispred oltara. Moja ljubav najveća Dino Mehun u pratnji polusestri, naravno kroz kamenjar. Moji su porijeklom iz kamenjara na što sam izuzetno ponosna! Iz Kamenjara koji je kao gradić opstao stoljećima i stajat će i dalje jer grad čine ljudi! Neven Ciganović čuli smo te “bosa se ide u Mariju Bistricu”, napisala je Snježana te spomenula i poznatog modnog stilista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezanamehun)

Za svoju lokaciju iz snova Snježana i Franz odabrali su Kornate, a uz njih su cijelo vrijeme bili i ponosni kumovi. U tim su se laskavim titulama našli njihovi bliski prijatelji Zlatko Mateša i Antea Kodžoman.

Uz mladence su na njihov najvažniji dan bili i drugi brojni poznati prijatelji poput Nives Celzijus, Davora Garića, Ane Rucner te Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, koja je nakon crkvene ceremonije uhvatila vjenčani buket.

Vjenčanje je održano u crkvi Blažene djevice Marije na Kornatima, a plovilo se i zadarskim arhipelagom, koji su zajedno s uzvanicima obišli jahtom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Celebrity Ružno ismijavanje bivše supruge koštalo ga je ljubavi s 18 godina mlađom djevojkom, nije očekivao da će sve izaći u javnost?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene