Bez dlake na jeziku

Snježana Mehun iskreno o ljubavi, seksu i promiskuitetu: "Svaka prava dama ima samo tri frajera"

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i paprene kuglice (Foto: IN Magazin) - 2 Snježana Mehun i paprene kuglice (Foto: IN Magazin) - 3 Snježana Mehun i paprene kuglice (Foto: IN Magazin) - 1 Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: IN Magazin) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +0 Snježana Mehun (Foto: Instagram) Galerija

Jedna od najpoznatijih domaćih poduzetnica i vlasnica modnog brenda Snježana Mehun bez dlake na jeziku odgovara na prilično škakljiva pitanja u ''Paprenim kuglicama''. Zašto bi iz ovih stopa potpisala predbračni ugovor, koliko je muškaraca ušlo u njezin ljubavi život, ali i zašto bi kao nastavni predmet u škole uvela domaćinstvo – sve nam je rekla.

Prvo škakljivo pitanje na koje je Snježana Mehun morala odgovoriti odnosilo se na to postoji li bilo što što je sakrila od novinara i što ne želi da se otkrije.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić Hmmm... Lidija Bačić ovu pogrešku u krevetu ne bi oprostila niti jednom muškarcu: "Pa bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve!"

Iako se dalo naslutiti da će odgovor biti papren – poduzetnica je rekla kako baš ništa ne skriva. Možda se Snježana ponosi svojom iskrenošću, ali kada je krenula birati kuglice s pitanjima, priznala je da ju je malo strah.

Je li potpisivanje predbračnog ugovora predznak raspada braka, bilo je sljedeće pitanje paprenog dnevnog reda, a Snježana je kroz smijeh rekla da ne zna odgovoriti na to pitanje jer sama nije imala takvih iskustava. No nadodala je kako bi ona potpisala predbračni ugovor.

„Ma potpisala bih i prije braka. Ne trebam ništa“, rekla je veselo Snježana.

Poznata je poduzetnica također odgovorila kako je od dubokog dekoltea i dvije diplome u džepu važnije imati dobre prijateljice s kojima se može partijati do jutra, a našalila se da je njoj lako govoriti – kada ima gotovo sve troje. Naime, fali joj još jedna diploma jer ima samo jednu.

Snježana je rezolutno odgovorila na pitanje o tome treba li muškarcu oprostiti preljub te zaključila kako na samu naznaku preljuba treba odmah otići.

„Isti čas otići i neka plače za tobom cijeli život“, rekla je Snježana. Odlučna je i ne pristaje na isprike jer, kako sama sarkastično kaže – „što, spotaknuo si se na golu ženu?“.

Otkrila je i kako bi u škole uvela obvezan predmet – domaćinstvo jer kad se to zna, zna se sve.

„Prvo moraš znati to, sve ostalo je nadogradnja. Ja kao prvo znam šivati, ja sam za 18. rođendan dobila šivaću mašinu i kao i svi u mojoj familiji znam sve – kuhati, plesti, vesti.“

Na pitanje je li ikada bila na muškom striptiz showu – odgovor je glasio da nije, ali je prijateljici naručila stripera.

„Bilo je prilično loše, mi smo mala zemlja, čovjek zapravo radi u teretani. Ali meni to nije ni prirodno da se muškarac nešto skida pa se mi sad sve napalimo na to. Možeš se napaliti na neke druge stvari kod frajera, a ne na to da se on pokaže.“

Škakljivo pitanje o broju afera koje je zatajila od medija izazvalo je lavinu smijeha kod Snježane, a diplomatski je izbjegla direktan odgovor rekavši kako svaka prava dama ima samo tri muškarca u životu.

„Prva ljubav je bila nesretna, za drugu sam se udala jer su mi roditelji tako savjetovali, a treća je ljubav života“, rekla je Snježana.

Otkrila je i kako bi zakonom zabranila pošast modernog doba – anonimno blaćenje ljudi na društvenim mrežama.

„Za početak, to je sramotno za ljude koji to rade. Ja uvijek kažem, ako mi imaš što reći, reci mi u facu.“

Snježana je rekla i kako osobu smatra promiskuitetnom nakon što je imala četiri seksualna partnera.

''Četiri je već jako, jako loše, cure. Ja sam svoje rekla, svaka prava dama ima samo tri muškarca“, zaključila je poduzetnica.

Tajna za usrećivanje žene je, prema njezinim riječima, pažnja i da joj se da jesti kad je gladna.

''Žene se može usrećiti da im se govore da su stalno mršave i da fantastično kuhaju“, rekla je Snježana i dodala kako sve ostalo može srediti i sama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +5 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene