I dok obožavatelji željno iščekuju snimanje novih nastavaka serije 'Igra prijestolja', šuška se da bi se snimanje moglo nastaviti u Španjolskoj.


Ovo ljeto mnogi su turisti posjetili Lijepu Našu, a mnogima turisti došli su potaknuti lijepim kadrovima iz serije 'Igra prijestolja'. No, prema najnovijim tračevima koji se šire poput munje popularna se serija više neće snimati u Hrvatskoj.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija - 1 Nacionalni stožer objavio: U Hrvatskoj je danas 1373 nova slučaja zaraze, 15 ljudi je preminulo Biralište u Dubrovniku - U sudnici - 1 Iako su ublažene, epidemiološke mjere na biralištima i dalje vrijede - prisjetimo se na što trebamo obratiti pažnju

Winter is coming, portal obožavatelja serije, piše da će se od sada serija snimati u Španjolskoj, točnije u povijesnom gradu Gironi. Iako ova informacija nije službena, do sada su se njihove informacije pokazale točnima. Za razliku od prošlih godina, ovog ljeta nije bilo poziva statistima ni glasina o snimanju u Dubrovniku, Splitu i Šibeniku.

Prema glasinama, snimanje će se odvijati u dvorcu Zafra, koji će u seriji biti Tower of Joy.

Trikovi snimanja seksi scena iz serije 'Igre prijestolja' su vani - ovako to oni rade!

U španjolskom gradu Gironi snimat će se od 3. do 18. rujna, a portal pretpostavlja da bi se, s obzirom na to da nemam nikakvih informacija iz Dubrovnika, cijela šesta sezona mogla snimati u Španjolskoj. Tako bi Girona u potpunosti zamijenila Dubrovnik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook