Tužna vijest

Progovorio o strašnom gubitku – 10 godina nakon nagovještaja tragedije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komičar Marc Maron progovorio o svom zadnjem intervjuu s Robinom Williamsom.

Komičar Marc Maron imao je intervju s Robinom Williamsom 2005. godine u svojoj emisiji 'WTF. U tom su se razgovoru dotakli i teme samoubojstva i glumčevog problema s alkoholom.

Pogledaj i ovo showbuzz tragični posljednji mjeseci Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

Također, izjavio je da ga ponekad muče crne misli i da razmišlja o samoubojstvu, ali sve je to bilo kroz šalu.

'Kada sam pio ilo je trenutaka kada sam pomislio na samoubojstvo. I tada sam pomislio 'ma tko jebe život', ali tada mi se javila moja savjest koja mi je rekla da pogledam cijeli svoj život. Pa imaš dvije vile, ženu, novac i što ti fali. A osim toga ne bi imao muda ubiti sam sebe. Što bi napravio? Kupio pištolj, prerezao žile?', pričao je Robin u spomenutom intervjuu. 

Danas  Marc Maron kaže da mu je ovaj intervju pomogao da bolje razumije neke stvari.

No, gotovo deset godina kasnije, taj je intervju dobio skroz drugačije značenje. Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Nakon istrage i toksikoloških testova vlasti okruga Marin u Kaliforniji i službeno su potvrdile da je glumac Robin Williamsa počinio samoubojstvo.

63-godišnji Williams, čije je tijelo 11. kolovoza u kući u Tiburonu blizu San Francisca pronašao njegov osobni asistent, umro je od gušenja kao posljedice samoubojstva vješanjem, stoji u priopćenju ureda okruga Marin, što je bio i njihov preliminarni zaključak.

Emotivan govor koji nas je sve podsjetio zašto smo ga voljeli

Glumcu su dijagnosticirane rana faza Parkinsonove bolesti i teška depresija, potvrdila je nedugo nakon njegove smrti i supruga Susan Schneider.

Toksikološki test pokazao je da u njegovoj krvi nije bilo alkohola ni droge. Pronađena je dopuštena količina lijekova koje je uzimao u terapeutske svrhe, stoji u priopćenju.

Robin Williams rođen je 21. lipnja 1951. u Chicagu Williams je kratko prije upisa 1973. na studij glume na njujorškom Juilliardu studirao političke nauke.

Karijeru je počeo kao stand-up komičar, a slavu je stekao ulogom izvanzemaljca Morka u američkoj humorističnoj seriji Mork and Mindy koja se prikazivala od 1978. do 1982.

Prvu nominaciju za Oscara ostvario je za ulogu radijskog voditelja u ratnoj komediji iz 1987. Dobro jutro, Vijetname koja ga je lansirala među filmske zvijezde, a prestižu nagradu osvojio je 1997. za ulogu u filmu Dobri Will Hunting.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene