sve će biti snimljeno

Sada je službeno - slavni olimpijac ide na operaciju spola!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon mnogo nagađanja, stigla je i službena potvrda – Bruce Jenner postati će žena.

Svijetom poznatih i slavnih već se dulje vrijeme nagađa da je slavni olimpijac odlučio promijeniti spol te postati žena. Internet je pun fotografija koje su 'dokaz' da je Bruce Jenner odlučio voditi sasvim drugačiji život.
No, sada je stigla i službena potvrda. Izvor blizak obitelji Kardashian potvrdio je da se Bruce odlučio za taj veliki korak, prenosi People.

Pogledaj i ovo showbuzz Borba traje godinama Završio na operaciji nosa zbog raka kože

'Bruce će postati žena. Konačno je sretan i njegova ga obitelj podržava u toj odluci. On je tako dobra osoba. I sada je pravi trenutak da to napravi', rekao je izvor.

65-godišnjeg su člana obitelji Kardashian paparazzi često fotografirali s francuskom manikurom, punijim usnama, dugom kosom i obrijanim nogama i upravo su sve te sitnice potakle glasine koje su odjeknule cijelim svijetom.

Drugi je izvor također potvrdio da je Bruce dao dovoljno vremena obitelji da se prilagodi njegovoj odluci i da su je svi prihvatili.

Već neko vrijeme svi se pitaju što se događa s glavom obitelji Kardashian – Bruceom Jennerom

'Donio je odluku, ali je dao svima dovoljno vremena da prihvate to. Već neko vrijeme pomalo je privikavao okolinu na to, a sada se odlučio na veliki korak', rekao je izvor.

Bruce je otac šestero djece. Kćeri Kendall i Kylie dobio je u braku s Kriss Jenner, sinove Brandona i Brodyja s bivšom ženom Lindom Thompson te kći Cassandru i sina Burta s bivšom ženom Chrystie Crownover. Za vrijeme braka s Kris Jenner Bruce je očuh Kourtney, Kim, Khloe i Robu.

Kim Kardashian nedavno je progovorila o onome što se mnogi već neko vrijeme pitaju: Što se događa s Bruceom Jennerom?.

'Mi smo svi velika podrška Bruceu bez obzira na sve. Mislim da bi Bruce trebao sam ispričati svoju priču. Također, svatko u životu prolazi kroz različite faze i mislim da će on sve objasniti kada bude pravo vrijeme. To je njegovo putovanje i on treba sam odgovoriti na to pitanje', rekla je Kim.

Njegove promjene navodno će biti prikazane i u novom reality showu koji bi trebao biti emitiran ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene