Sve su izraženije sličnosti između Meghan Markle i princeze Diane, tvrde stručnjaci.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, od prvog dana dana života na britanskom kraljevskom dvoru, ima problema s prilagođavanjem njegovim pravilima, baš kao što je imala i pokojna princeza Diana, majka njezina supruga, princa Harryja.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan tijekom intervjua odala počast pokojnoj princezi Diani, nije prvi put da je viđena s tim detaljem Princ Harry, Meghan Markle Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom

Sličnosti između Meghan i Diane između ostalog, vidljive su u želji za pomoganjem potrebitima, stvaranju povezanosti s "običnim pukom" pa čak i po načinu na koji pozdravljaju i maše mnoštvu. 

No, njihova borba s prilagođavanjem i prihvaćanjem novog načina života, mogla bi predstavljati drugu, srcedrapajuću osobinu koju dijele, tvrde neki od autora koji pomno prate članove kraljevske obitelji.

"Diana je imala problema s prilagođavanjem životu na dvoru", tvrdi Sarah Bradford u svojoj knjizi "Diana.

''Osjećala se teško i izolirano, kao da ju je nevidljiva granica dijelila od vanjskog svijeta". Isto to smatra Penny Junor što se tiče Meghan, tvrdeći kako je bivšoj holivudskoj zvijezdi vrlo teško zaboraviti nekadašnji, neovisan "američki način života" i prihvatiti sva pravila i kraljevsku tradiciju koja joj se nameću.

"Nešto se očito događa. Mislim da joj je život iznimno težak. Sada je sve drugačije, do nedavno nije bila upoznata s kraljevskom obiteljom, kako funkcionira i nije znala kako će joj život izgledati zapravo", smatra Junor.

Stručnjakinja koja prati život kraljevske obitelji Melanie Bromley tvrdi kako je prema Meghan usmjereno previše negativne pažnje, baš kao što je to bio slučaj i sa Dianom.

"Ovo je ono kroz što je prolazila i Diana. Iskreno, sličnost je ogromna", zaključila je Bromley.

Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo