Borba s prilagođavanjem

Stručnjaci tvrde: Meghan Markle je poput princeze Diane, iz dana u dan sličnost je sve očitija

Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Sve su izraženije sličnosti između Meghan Markle i princeze Diane, tvrde stručnjaci.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, od prvog dana dana života na britanskom kraljevskom dvoru, ima problema s prilagođavanjem njegovim pravilima, baš kao što je imala i pokojna princeza Diana, majka njezina supruga, princa Harryja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Sličnosti između Meghan i Diane između ostalog, vidljive su u želji za pomoganjem potrebitima, stvaranju povezanosti s "običnim pukom" pa čak i po načinu na koji pozdravljaju i maše mnoštvu. 

No, njihova borba s prilagođavanjem i prihvaćanjem novog načina života, mogla bi predstavljati drugu, srcedrapajuću osobinu koju dijele, tvrde neki od autora koji pomno prate članove kraljevske obitelji.

"Diana je imala problema s prilagođavanjem životu na dvoru", tvrdi Sarah Bradford u svojoj knjizi "Diana.

''Osjećala se teško i izolirano, kao da ju je nevidljiva granica dijelila od vanjskog svijeta". Isto to smatra Penny Junor što se tiče Meghan, tvrdeći kako je bivšoj holivudskoj zvijezdi vrlo teško zaboraviti nekadašnji, neovisan "američki način života" i prihvatiti sva pravila i kraljevsku tradiciju koja joj se nameću.

"Nešto se očito događa. Mislim da joj je život iznimno težak. Sada je sve drugačije, do nedavno nije bila upoznata s kraljevskom obiteljom, kako funkcionira i nije znala kako će joj život izgledati zapravo", smatra Junor.

Stručnjakinja koja prati život kraljevske obitelji Melanie Bromley tvrdi kako je prema Meghan usmjereno previše negativne pažnje, baš kao što je to bio slučaj i sa Dianom.

"Ovo je ono kroz što je prolazila i Diana. Iskreno, sličnost je ogromna", zaključila je Bromley.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +4 Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) +0 Tori Spelling (Foto: Instagram) Celebrity Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene