Opaka bolest

Slavni glumac i njegova supruga oboljeli od raka kože

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodski glumac Vinnie Jones objavio je kako već dulje vrijeme boluje od raka kože. S istom bolešću bori se i njegova supruga Tanya.

Nakon što je slavni Hugh Jackman objavio fotografiju na Instagramu i priznao kako je imao rak kože, to isto je učinio i glumac Vinnie Jones.

48-godišnja zvijezda mnogih filmova te umirovljeni nogometaš izjavio je kako se protiv raka kože koji ga je 'napao' bori svim raspoloživim sredstvima.

Jones je u veljači ove godine napipao kvržicu ispod desnog oka. Tvrdi kako je bio šokiran kad mu je liječnik rekao da se radi o melanomu - opasnoj pošasti koja godišnje u Velikoj Britaniji, glumčevoj rodnoj zemlji, odnese oko dvije tisuće života.

Njegova prva reakcija bilo je pitanje liječniku koliko mu je još života ostalo do kraja.

Pogledaj i ovo Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Ima tko maramicu? Preminula supruga slavnog glumca učinila prelijepu gestu za njega neposredno prije smrti

>> Glumac na Instagramu otkrio da ima rak!

'Rak je najgora moguća riječ koju možete čuti. Tijekom nogometne karijere imao sam gadne ozljede od kojih sam se dugo vremena oporavljao, no ovo je jedna od najstrašnijih ikad', izjavio je Jones.

Izraslina ispod desnog oka mu je uklonjena, kao i još nekoliko njih koje je imao po tijelu. Trenutno se nalazi na pretragama i mora ići na redovite kontrole.

'Dosad su mi uklonili tri kvržice no stalno sam zabrinut oko toga hoću li ih pronaći još', priznao je glumac kojeg pamtimo po ulogama u filmovima 'Zdrpi i briši', 'Nestali u 60 sekundi', 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' te još mnogim poznatim naslovima.

Ono što u ovom slučaju dodatno čudi je činjenica kako je i njegova supruga Tanya imala nekoliko izraslina po tijelu koje su joj uklonjene protekllih godina.

Liječnici smatraju kako je njezin melanom posljedica lijekova koje je uzimala nakon transplatacije srca prije 26 godina.

Jones je pak, s druge strane, liječeni alkoholičar, koji je trijezan posljednjih osam mjeseci. Za svoju bolest glumac krivi neuredan životni stil koji je počeo nakon što se doselio u Los Angeles kako bi izgradio filmsku karijeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene