Drew Barrymore, Kendall Jenner, Helen Mirren i Sharon Stone samo su neke od slavnih dama koje su ovih dana pokazale svoja lica bez šminke.

Galerija


Većina nas navikla je vidjeti slavne face u izdanjima koja oduzimaju dah, bilo da se pojavljuju u televizijskim emisijama ili na crvenim tepisima prestižnih događanja, i ponekad nam je uopće teško zamisliti kako izgledaju bez teške šminke i u kućnim izdanjima.

Vezani članci Hailey Bieber - 3 Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila... Sharon Stone Zvijezde prijete da će pobjeći iz Amerike ako Trump osvoji drugi predsjednički mandat, popis poznatih imena sve je duži

No to se ovih dana promijenilo nakon što je i većina njih primorana boraviti u izolaciji zbog izbijanja pandemije koronavirusa, pa su se u kućnoj atmosferi u potpunosti opustile, ali i pokazale svojim obožavateljima neku svoju drugu stranu. 

Neke od njih su holivudska glumica Drew Barrymore, koja se obožavateljima javila iz udobnosti svoga doma videosnimkom dok na licu nije imala ni trunke šminke, jedna od najtraženijih manekenki današnjice Hailey Bieber podijelila je fotografiju na kojoj sjedi u običnoj majici ispred kamina u svom domu, također čistog lica, baš kao i njezina prijateljica i kolegica Kendall Jenner.

Kako izgledaju u opuštenim izdanjima, pokazale su nam i glumice poput 74-godišnje Helen Mirren i 62-godišnje Sharon Stone, koje su se javile iz svojih spavaćih soba.

Biste li prepoznali njihova i lica drugih zvijezda, od koje neke nose titule najljepših žena svijeta, u prirodnom izdanju, provjerite već sada u našoj galeriji.

Neke od fotografija možda vas inspiriraju i potaknu da pospremite svoju kozmetičku torbicu, ako to već dosad niste učinili. 

Kraljica napravila kobnu grešku pred kamerama, ljudi su se odmah primili posla