Kad se jave iz karantene

Neke od njih nose titule najljepših, no možete li ih prepoznati bez trunke šminke?

Pink (Foto: Getty Images) Pink (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pink (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Drew Barrymore, Kendall Jenner, Helen Mirren i Sharon Stone samo su neke od slavnih dama koje su ovih dana pokazale svoja lica bez šminke.

Većina nas navikla je vidjeti slavne face u izdanjima koja oduzimaju dah, bilo da se pojavljuju u televizijskim emisijama ili na crvenim tepisima prestižnih događanja, i ponekad nam je uopće teško zamisliti kako izgledaju bez teške šminke i u kućnim izdanjima.

Pogledaj i ovo Sharon Stone Živi u strahu Holivudskoj seks-ikoni život se pretvorio u pakao zbog muškarca koji tvrdi da su imali sina: "Ubijen je 1986."

No to se ovih dana promijenilo nakon što je i većina njih primorana boraviti u izolaciji zbog izbijanja pandemije koronavirusa, pa su se u kućnoj atmosferi u potpunosti opustile, ali i pokazale svojim obožavateljima neku svoju drugu stranu. 

Neke od njih su holivudska glumica Drew Barrymore, koja se obožavateljima javila iz udobnosti svoga doma videosnimkom dok na licu nije imala ni trunke šminke, jedna od najtraženijih manekenki današnjice Hailey Bieber podijelila je fotografiju na kojoj sjedi u običnoj majici ispred kamina u svom domu, također čistog lica, baš kao i njezina prijateljica i kolegica Kendall Jenner.

Kako izgledaju u opuštenim izdanjima, pokazale su nam i glumice poput 74-godišnje Helen Mirren i 62-godišnje Sharon Stone, koje su se javile iz svojih spavaćih soba.

Biste li prepoznali njihova i lica drugih zvijezda, od koje neke nose titule najljepših žena svijeta, u prirodnom izdanju, provjerite već sada u našoj galeriji.

Neke od fotografija možda vas inspiriraju i potaknu da pospremite svoju kozmetičku torbicu, ako to već dosad niste učinili. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene