Halle Berry, Mariah Carrey, Julianne Moore, Celion Dion, sve su to poznate dame koje su majčinstvo iskusile tek nakon 40. godine

Galerija


Vijest da Rachel Weisz i Daniel Craig čekaju dijete mnoge je iznenadila, ali samo iz razloga jer je glumica u ožujku proslavila 48. rođendan, a omiljeni James Bond 50. Par je u braku od 2011. godine, a iako oboje već imaju djecu iz prošlih veza, prinovi se jako vesele.

Vezani članci Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate trudna četvrti put? Zbog ovih nekoliko stvari britanski mediji uvjereni da stiže još jedna kraljevska beba Danijel Subašić i Antonija Bozzo (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Hrvatskom vrataru i ljubavi njegova života prinova stiže već u svibnju, otkriven i spol djeteta

Također, među holivudskim damama nije rijetkost da djecu rađaju nakon 40. godine, pa evo koje su se još poznate ljepotice odlučile za majčinstvo u ovoj dobi.

Kad je 2013. godine priopćila da čeka bebu s tadašnjim suprugom Olivierom Martinezom, Halle Berry je imala 46 godina. Tada je već bila majka djevojčice, a tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres glumica je iskreno priznala da je mislila da se njoj to u tim godinama neće dogoditi.

Halle Berry (Foto: Getty Images)
Halle Berry (Foto: Getty Images)

Janet Jackson je 2016. godine objavila da čeka prvo dijete. Kada je u siječnju 2017. rodila sina Eissa Al Mana imala je 50 godina. Dječaka je dobila s tadašnjim suprugom Wissamom Al Manom.

Gwen Stefani, majka trojice dječaka, najmlađeg je sina rodila kad je imala 44 godine.

Gwen Stefani (Foto: Getty Images)
Gwen Stefani (Foto: Getty Images)

Eva Mendes prvo je dijete rodila 2014. godine kad je imala 40 godina. Samo dvije godine kasije, 2016., s partnerom Ryanom Goslingom dobila je još jednu djevojčicu.

Eva Mendes (Foto: Getty Images)
Eva Mendes (Foto: Getty Images)

Mariah Carrey blizance Moroccana i Monroe rodila je s 42 godine. Dobila ih je u braku s bivšim Nickom Cannonom.

Mariah Carey (Foto: Getty Images)
Mariah Carey (Foto: Getty Images)

Djevojčicu Sunday Rose glumica Nicole Kidman rodila je s 41 godinom. Tada je već imala petogodišnju kćerkicu Faith koju je rodila surogat majka.

I Celion Dion je blizance Nelsona i Eddyja rodila s 42 godine.

Julianne Moore, drugo dijete, kćer Liv, rodila je s 41 godinom.