Halle Berry, Mariah Carrey, Julianne Moore, Celion Dion, sve su to poznate dame koje su majčinstvo iskusile tek nakon 40. godine

Galerija


Vijest da Rachel Weisz i Daniel Craig čekaju dijete mnoge je iznenadila, ali samo iz razloga jer je glumica u ožujku proslavila 48. rođendan, a omiljeni James Bond 50. Par je u braku od 2011. godine, a iako oboje već imaju djecu iz prošlih veza, prinovi se jako vesele.

Također, među holivudskim damama nije rijetkost da djecu rađaju nakon 40. godine, pa evo koje su se još poznate ljepotice odlučile za majčinstvo u ovoj dobi.

Kad je 2013. godine priopćila da čeka bebu s tadašnjim suprugom Olivierom Martinezom, Halle Berry je imala 46 godina. Tada je već bila majka djevojčice, a tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres glumica je iskreno priznala da je mislila da se njoj to u tim godinama neće dogoditi.

Halle Berry (Foto: Getty Images)
Halle Berry (Foto: Getty Images)

Janet Jackson je 2016. godine objavila da čeka prvo dijete. Kada je u siječnju 2017. rodila sina Eissa Al Mana imala je 50 godina. Dječaka je dobila s tadašnjim suprugom Wissamom Al Manom.

Gwen Stefani, majka trojice dječaka, najmlađeg je sina rodila kad je imala 44 godine.

Gwen Stefani (Foto: Getty Images)
Gwen Stefani (Foto: Getty Images)

Eva Mendes prvo je dijete rodila 2014. godine kad je imala 40 godina. Samo dvije godine kasije, 2016., s partnerom Ryanom Goslingom dobila je još jednu djevojčicu.

Eva Mendes (Foto: Getty Images)
Eva Mendes (Foto: Getty Images)

Mariah Carrey blizance Moroccana i Monroe rodila je s 42 godine. Dobila ih je u braku s bivšim Nickom Cannonom.

Mariah Carey (Foto: Getty Images)
Mariah Carey (Foto: Getty Images)

Djevojčicu Sunday Rose glumica Nicole Kidman rodila je s 41 godinom. Tada je već imala petogodišnju kćerkicu Faith koju je rodila surogat majka.

I Celion Dion je blizance Nelsona i Eddyja rodila s 42 godine.

Julianne Moore, drugo dijete, kćer Liv, rodila je s 41 godinom.