Njima ni trebaju posebni efekti i dvosatno nanošenje šminke da sliče jedni na druge. Ove slavne osobe definitivno mogu proći kao blizanci.


Jedan od mnogih talenata filmske industrije je i mogućnost preobraženja. No, ovim holivudskim facama nije trebala ni trunka šminke ne samo da sliče jedni na drugi, nego da i prođu kao blizanci. Donosimo vam slavne osobe koje imaju jednako slavne blizance.

Zooey Deschanel i Katy Perry

Vezani članci Frank Graziano prima nagradu Povijesni uspjeh: Hrvatska "Murina" osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu Slika nije dostupna STO VELIČANSTVENIH Najbolji filmovi 21. stoljeća

Osim fizičkog izgleda, ove dvije ljepotice dijele i ljubav prema glazbi. Iako je Zooey poznatija kao glumica, ona obožava pjevati, te je izdala čak pet albuma. Prošle godine je postala majka, a Katy već nekoliko mjeseci ljubi slavnog Orlanda Blooma.

Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan

Još jedna stvar im je zajednička – obojica su glumili negativce. Bardem je bio jedan od bondovskih zlikovaca, a Morgan u seriji 'The Walking Dead'. Morgan se proslavio ulogom Dennyja u seriji 'Uvod u anatomiju', a Bardem je prvi španjolski glumac koji je osvojio Oscara, ali i prelijepu Penelope Cruz s kojom ima dvoje djece.

Amy Adams i Isla Fisher

Iako su fizički slične, Amy i Isla su potpune suprotnosti. Adams se proslavila ozbiljnim ulogama, te je dosad zaradila čak pet nominacija za Oscara, dok je Fisher poznata po komičnim ulogama. Upravo je to ono što ima zajedničko sa svojim suprugom, komičarom Sachom Baronom Cohenom.

Tom Hardy i Logan Marshall-Green

Hardy je u zadnjih nekoliko godina postao jedno od najpoznatijih lica u Hollywoodu, a ove godine je bio nominiran i za Oscara. S druge strane, najpoznatija uloga Marshall-Greena je bila ona iz 2005., kada je glumio Treya Atwooda, starijeg brata Ryana Atwooda u kultnoj seriji 'The O.C.'. Ono što je zanimljivo je da Marshall-Green zapravo i ima brata blizanca.

Jessica Chastain i Bryce Dallas Howard

Ove lijepe glumice zajedno su glumile u filmu 'Tajni život kućnih pomoćnica' iz 2011. godine, a Chastain je krajem prošle godine priznala voditelju Jimmyju Fallonu kako se pretvarala da je Dallas Howard nakon što su je fanovi 'Jurskog svijeta' zamijenili za kolegicu, koja u filmu ima jednu od glavnih uloga.