Skandalozno

'Prljavo rublje' kojega se ove ljepotice srame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glamur i skandali idu zajedno, pitanje je samo kako su se izvukle.

Slava i ugled spominje se uz imena brojnih hollywoodskih glumica. Skandali u kojima su se zatekle narušili su njihov ugled, ali ne zadugo.

Pogledaj i ovo showbuzz Luda ljubavna priča Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom

Uspješno zataškani seks skandali slavnih!

Reese Witherspoon i Jim Toth uhvaćeni su za volanom u pijanom stanju. Video snimka na kojoj se svađaju s policajcem. Glumica je pokušala stvar izvući na agresivan način pa je policajca upitala 'Znaš li ti uopće moje ime?' To pitanje koštalo ju je uhićenja.

Sandra Bullock izgleda voli loše momke. Glumica je zatekla svog muža Jesseja Jamesa s drugom u krevetu. Odmah nakon toga ostavila ga je. Jesse je prije Sandre bio oženjen s porno zvijezdom Janine Lundemulder.

Meg Ryan varala je muža Dennisa Quiada s Russellom Croweom. Nakon devet godina braka rastala se od Dennisa i tvrdila da preljub nije bio razlog.

Jennifer Lopez završila je u zatvoru sa svojim tadašnjim dečkom Seanom Combsom poznatijim kao Diddy. Razlog uhićenja bila je pucnjava u jednom noćnom klubu, a par se teretio za posjedovanje oružja i ukradenu imovinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene