Iako bi se na temelju društvenih mreža dalo zaključiti da imaju savršena tijela, u stvarnosti se svaka od njih odlično nosi sa svojim malim manama.

Galerija


Redovito vježbaju i zdravo se hrane, pa bi se na temelju njihovih društvenih mreža na prvu moglo zaključiti da imaju savršena tijela.

Vezani članci Jennifer Lopez J. Lo se pohvalila fotkom iz teretane, no svi pričaju o jednom detalju koji je ukrao pažnju: "Jezivo..." Jennifer Lopez Fotkala se bez šminke i pokazala besprijekorno tijelo, nitko ne bi rekao da joj je 50 godina

No i slavne ljepotice, među kojima su dive poput Jennifer Lopez, Ume Thurman, Instagram modela Ashley Graham, pjevačice Dua Lipe i Iggy Azalee te mnoge druge u stvarnosti se suočavaju s malim nesavršenostima i kada se opuste, ne srame ih se pokazati.

A da su i te male mane zapravo sasvim normalne, pokazuju paparazzi fotografije brojnih svjetskih zvijezda.

Vječni ženski neprijatelj celulit tada dolazi do izražaja, a žene diljem svijeta mogu napokon vidjeti da i one koje imaju svjetske karijere i milijune na računu svakodnevno vode istu bitku, kojom je zapravo bespotrebno se opterećivati.

Blicevi fotoaparata otkrivaju da savršenstvo zapravo ne postoji, a koje su slavne žene pravi primjer za to, pogledajte u našoj fotogaleriji.  

Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama