Iako bi se na temelju društvenih mreža dalo zaključiti da imaju savršena tijela, u stvarnosti se svaka od njih odlično nosi sa svojim malim manama.

Galerija


Redovito vježbaju i zdravo se hrane, pa bi se na temelju njihovih društvenih mreža na prvu moglo zaključiti da imaju savršena tijela.

Vezani članci Jennifer Lopez - 1 Ponovno skupa 22 godine od užasnog horora, no načekat ćemo se da ih vidimo u novoj kombinaciji Dua Lipa Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

No i slavne ljepotice, među kojima su dive poput Jennifer Lopez, Ume Thurman, Instagram modela Ashley Graham, pjevačice Dua Lipe i Iggy Azalee te mnoge druge u stvarnosti se suočavaju s malim nesavršenostima i kada se opuste, ne srame ih se pokazati.

A da su i te male mane zapravo sasvim normalne, pokazuju paparazzi fotografije brojnih svjetskih zvijezda.

Vječni ženski neprijatelj celulit tada dolazi do izražaja, a žene diljem svijeta mogu napokon vidjeti da i one koje imaju svjetske karijere i milijune na računu svakodnevno vode istu bitku, kojom je zapravo bespotrebno se opterećivati.

Blicevi fotoaparata otkrivaju da savršenstvo zapravo ne postoji, a koje su slavne žene pravi primjer za to, pogledajte u našoj fotogaleriji.  

Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama