Lijepe za nekoliko eura

PRINCEZE ILI PEPELJUGE Na čemu sve štede kraljevske obitelj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton, Letizia Ortiz i Rania od Jordana su prave modne ikone, ali i nose titule štedljivih kraljevskih dama.

One su moderne princeze i kraljice koje vole živjeti skromno pa štede baš kao i svi ostali. Tako primjerice Njezino Veličanstvo kraljica Elizabeta II. pazi na svaku funtu. Nedavno je uštedjela na kutijama s podlošcima za čaše koji su predviđeni kao pokloni za osoblje dvorca Windsor. Dala ih je izraditi u Kini umjesto u Britaniji gdje bi ju stajali puno skuplje. Uštedama kraljici pridružile su se i ostale moderne princeze i kraljice.

Kate Middleton

Prva na popisu našla se vojvotkinja  od Cambridgea. Iako si može priuštiti sve što poželi, lijepa Kate često voli kupovati high street odjeću. 'Zašto ne? Ako netko ima platežnu moć to ne znači da mora nositi sve poznate brendove. Zapravo, to znači da i niže cjenovni brendovi imaju dobar dizajn. Osoba ne gleda toliko na cijenu već gleda šavove, materijal i je li joj pristaje', komentirala je poznata vizažistica Ivana Bilandžija.

Letizia Ortiz

Visoko na popisu najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora našla se i bivša novinarka Letizia. Španjolska kraljica je baš poput Kate odlučila ne živjeti kao bogatašica. Iako Letiziu često kritiziraju jer zna više puta nositi istu odjeću, njoj to uopće ne smeta. Ona je modno recikliranje podigla na novu razinu. 'Mi smo skloni da ne furamo individualizam. Nema toga, ja sam persona', dodala je Ivana.

Rania od Jordana

Jordanska kraljica Rania također se ne libi nositi istu odjeću više puta. Također, odlično balansira povoljne i skuplje brendove. Letizia, Kate i Rania obožavaju reciklirati, ali i spajati jeftino i skupo. Možda se pak na taj način nekako žele približiti narodu. 'Naše zvijezde previše glume. Strane zvijezde su puno skromnije. Oni oblače gala haljine uglavnom kada se radi o vrlo bitnim događanjima poput Oscara', istaknula je Bilandžija.

Sve tri dame posjeduju savršeni modni stil, a njihove modne kombinacije koje odjenu prodaju se u rekordnom roku. No, modni sud Ivane Bilandžije misli malo drugačije. 'Kate Middleton se oblači ženstveno, krhko, fino, ali ponekad prekonzervativno. Ponekad se oblači kao pokojna Diana, a znamo kad je ona živjela. Prekonzervativno se oblači, a tako je mlada. To sve jesu fine boje, ali vintage', zaključila je Bilandžija.

Nema sumnje, lijepu vojvotkinju Kate Middleton, španjolsku modnu ikonu Letiziu ili pak jordansku kraljicu Raniu veže strast prema modi, ali i prema jeftinim i većinom pristupačnim krpicama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene