Uoči današnjeg susreta Hrvatske nogometne reprezentacije s reprezentacijom Nigerije na Svjetskom nogometnom prvenstvu, provjerili smo što o tome znaju poznate Hrvatice.

Galerija


Na predstavljanju druge godine Zadovoljna akademije žene su brojčano prevladavale, no ipak smo iskoristili priliku i postavili im jedno “muško“ pitanje; hoće li bodriti našu reprezentaciju i pratiti utakmice na Svjetskom prvenstvu.

Vezani članci Obraćanje Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o finalu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) ''Hrvatska se toga dana vratila kući'': Pantovčak će večeras svijetliti u crveno-bijelim ''kockicama'' Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nogometna analiza navijačice Nives Celzijus: ''Od početka sam bila uvjerena da će Vatreni ući u finale!''

 

Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić)
Ivana Paradžiković i Ana Bago (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Iako je nogomet većini slavnih Hrvatica sport o kojem najmanje znaju ili ga ne stignu pratiti, većina ih ne propušta pogledati utakmice hrvatske reprezentacije.

Voditeljica Mia Kovačić čini nam se najspremnijom za večerašnje navijanje, upoznata je s našom skupinom, a što su nam ona i druge poznate voditeljice, glumice i modne dizajnerice rekle o toj temi pogledajte u videu.

Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić)
Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?