Nekoliko slavnih dama ovih je dana slavilo svoje četrdesete.


Srpanj je mjesec celebrity rođendana kad je u pitanju domaća javna scena. Tako je nekoliko slavnih dama puhalo u više od 40 svjećica na svojim rođendanskim tortama, a izgledaju bolje nego ikad.

Ecija Ojdanić je tako 42. rođendan nedavno dočekala u wellnessu, a ovih je dana obožavatelje oduševila fotografijom u kupaćem kostimu. ena nikad ne može preskočit svoje godine, ja mogu izgledat dobro za svoje godine bile to tridesete, četrdesete ili dvadesete', rekla je glumica Ecija Ojdanić.

Ecija Ojdanić (Foto: PR)

I Nina Badrić, koja je ovog vikenda tulumom u jednom zagrebačkom klubu obilježila svoj 44. rođendan, kaže kako su joj 40-e čisti rock'n'roll.

Nina Badrić (Foto: Instagram)

A za party iznenađenja povodom 40-og rođendana Petre Dugandžić pobrinuo se njezin suprug Saša koji ju je dočekao s prijateljima nakon cjelodnevnog snimanja. 'Napokon sad imam nekog tko mi daje do znanja 'daj prestani, budi žensko, ne moraš se vječito sama boriti, ne moraš bit sad tako velika frajerica. Budem te ja hendlao, budem te ja zaštitio', priznala je Petra Dugandžić.

Petra Dugandžić (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Uz voljene muškarce, ali i zadovoljstvo sobom, moramo priznati da su ove dame uistinu kao vino - s godinama sve bolje.
 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.