Ostanimo kod kuće!

Slavko Sobin poručio gledateljima: ''Nikad nije bilo lakše napraviti točnu stvar''

Slavko Sobin Slavko Sobin In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin - 1 Galerija

Slavko Sobin, zvijezda serije ''Drugo ime ljubavi'', poručio je gledateljima da ostanu kod kuće i da zajedničkim snagama pobijedimo koronavirus.

Glumac Slavko Sobin, kojega gledatelji Nove TV imaju priliku pratiti u seriji ''Drugo ime ljubavi'' od ponedjeljka do petka, ima poruku za gledatelje – da ostanemo u svojim kućama i zajedničkim snagama pobijedimo koronavirus.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

''Nikad nije bilo lakše napraviti točnu stvar – sve što se od nas traži, to nisu neka ograničenja, već samo da se vratimo onim najstarijim, najosnovnijim ljudskim vrijednostima, da provedemo što više vremena u krugu naše obitelji, da se brinemo o svojim bližnjima i zapravo da se svi malo odmorimo'', kazao je Slavko i dodao:

''Nema mjesta panici, nema mjesta postavljanju pitanja zašto se ovo meni događa – ne događa se meni, događa se svima nama i zato smo zajedno jači''.

Za kraj Slavko je poručio: ''Ostani doma, malo se primiri na neko vrijeme i uživaj u krugu svoje obitelji!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene