Slavko Sobin i Elizabeta Brodić iskoristili su stanku od snimanja serije "Drugo ime ljubavi" za posjet dalekom Jordanu, a na put s njima krenuo je i pjevač Luka Nižetić.

Galerija


Slavko Sobin i Elizabeta Brodić, zvijezde hit-serije Nove TV "Drugo ime ljubavi", uputili su se na zajednički odmor u daleki Jordan.

Vezani članci Vladimir Posavec Tušek, Katarina Baban i Marko Todorović Emotivan oproštaj glumačke ekipe od hit-serije: "Iskreno hvala svima na velikoj podršci i ljubavi'' Aktivni odmor Hrvata i stranih celebrityja - 6 Ljeto nije otkazano: Otkrivamo najnovije trendove zvjezdanih putovanja

Početak putovanja kojeg je Sobin najavio još ranije obilježili su selfiejem u napuštenom gradu Petri, a tada se saznalo kako je na putovanje s njima krenuo i glazbenik Luka Nižetić.

"Ostvarenje snova", napisao je Sobin pored fotografije, a na još nekoliko koje je objasnio izrazio je svoje dodatno oduševljenje svime što je doživio.

Veselo društvo posjetilo je i Mrtvo more s kojeg je Slavko također objavio fotografiju premazan ljekovitim blatom, a pritom se pohvalio isklesanim tijelom po kojem je itekako poznat.

A kako izgleda njihova tura po Jordanu, pogledajte u našoj galeriji. 

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela