Slavko Sobin i Elizabeta Brodić iskoristili su stanku od snimanja serije "Drugo ime ljubavi" za posjet dalekom Jordanu, a na put s njima krenuo je i pjevač Luka Nižetić.

Galerija


Slavko Sobin i Elizabeta Brodić, zvijezde hit-serije Nove TV "Drugo ime ljubavi", uputili su se na zajednički odmor u daleki Jordan.

Vezani članci Luka Nižetić Pogledajte kako je Luka Nižetić izgledao prije 14 godina, nevjerojatno je koliko se od tada promijenio! Domenica Žuvela Evo kako bi zvijezde izgledale bez stilista i što najviše vole odijevati u slobodno vrijeme

Početak putovanja kojeg je Sobin najavio još ranije obilježili su selfiejem u napuštenom gradu Petri, a tada se saznalo kako je na putovanje s njima krenuo i glazbenik Luka Nižetić.

"Ostvarenje snova", napisao je Sobin pored fotografije, a na još nekoliko koje je objasnio izrazio je svoje dodatno oduševljenje svime što je doživio.

Veselo društvo posjetilo je i Mrtvo more s kojeg je Slavko također objavio fotografiju premazan ljekovitim blatom, a pritom se pohvalio isklesanim tijelom po kojem je itekako poznat.

A kako izgleda njihova tura po Jordanu, pogledajte u našoj galeriji. 

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela