Dvojac se prisjetio da se Gabriela u jednom trenutku zamalo zabila u vrata, a Slavko je opsovao. "Imao sam tremu", rekao je Slavko Sobin.

Galerija


Pobjednici emisije "Ples sa zvijezdama", Gabriela Pilić i Slavko Sobin, pogledali su s odmakom svoje nastupe te su se prisjetili trenutaka dok su ih snimali.

Vezani članci Slavko Sobin Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) Slavko i Gabriela nisu dugo izdržali jedno bez drugoga, pripremaju novo plesno iznenađenje

Komentirali su epizodu za koju je Gabriela komentirala da joj je najdraža, a Slavko joj se nasmijao i komentirao da joj je haljina u kojoj je nastupala zapravo najdraža. Zbog čega je Slavko opsovao, i kako se Gabriela umalo zabila u vrata tijekom nastupa, objasnili su nam u videu!

Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su showa “Ples sa zvijezdama” koji je nominiran za Zlatni Studio u kategoriji reality showa, a dvojac se za nas prisjetio detalja o kojima dosad nisu pričali.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Supertalent", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Vruće u Hollywoodu: Mama na tulum stigla bez grudnjaka, a kći je samo to i nosila