Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek pozirali su zajedno na setu serije "Dar Mar", u kojoj ćemo ih ponovno zajedno gledati.

Galerija


Kada se na jednom mjestu nađu naši glumci Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek, to može značiti samo jedno - da nam se sprema nešto jako dobro i zanimljivo, posebno za ženski dio publike, čiji su veliki miljenici.

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović Ne otkriva puno, ali čini se da se u Fabijanovom privatnom životu štošta lijepog događa: "Veselim se nekim velikim stvarima" Ekipa serije Dar Mar Evo što se dogodi kada prijatelji zamole Sobina da ih snimi za Instagram, neki su zanijemili, a neke je nasmijao do suza

Da nam spremaju nešto novo, potvrdio je Slavko na svom Instagramu, gdje je objavio fotografiju s Fabijanom, i to sa seta serije Nove TV "Dar Mar", u kojoj ćemo ih uskoro zajedno gledati.

"Fabijan Pavao Medvešek buni se da ga nije dovoljno ljudi zapratilo jer sam ga objavio samo na storiju", našalio se Slavko.

Slavko Sobin u seriji se pojavljuje kao Siniša Knežić, Suzanin suprug, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.

''U seriji se pojavljujem kao lik koji dolazi kasnije poremetiti stvari'', tajanstven je Sobin o svojoj ulozi, a o kakvom se remećenju mira u Dizmovu tu radi, gledatelji će morati sami pogledati u novim nastavcima popularne serije.

Više o seriji "Dar Mar" pogledajte na službenoj stranici.

Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu