Strašno!

Poznati umjetnik se oglasio nakon teške prometne nesreće: "Imajte otvorene oči..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grafiter Slaven Lunar Kosanović je na autocesti A1 imao tešku prometnu nesreću. Apelirao je na sve sudionike u prometu da paze na sebe i druge.

Slaven Lunar Kosanović je na autocesti A1 imao tešku prometnu nesreću. "Oduvijek sam se grozio autoputa i velikih brzina, a neku večer se dogodilo ono za što sam mislio da se događa nekom drugom. Prevezao sam kilometre, vozio u raznim uvjetima, za volanom prošao razne gradove i smatram da imam prilično samopouzdanje za volanom. Udarac i višestruko prevrtanje su me uvjerili da trebam biti još oprezniji", napisao je Slaven Lunar Kosanović u opisu fotografije smrskanog automobila koju je objavio na Facebooku.

Pogledaj i ovo Halle Berry, Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Tko je misteriozna brineta? Ljubav svog života izgubio je u stravičnoj nesreći, no sada je spreman za novu ljubav?

Apelirao je i na sve sudionike u prometu da paze na sebe i druge. "Da Farid Rueda i ja nismo nismo imali vezane pojaseve i da nije bilo bočnog airbaga ne bi ispalo ovako. Moglo se desiti negdje drugdje, mogli smo sletjeti u kamenjar, odbiti se od ograde i zavrtjeti se po cesti, mogli su naletjeti drugi vozači, scenarij se mogao odvrtjeti u raznim verzijama. Da ne davim, vežite se na prednjim, vežite se na stražnjim sjedalima, budite oprezni, krećite na put odmorni, ne brzajte i imajte otvorene oči na sve sudionike u prometu oko tebe. Nesreća se desi u djeliću sekunde. Sretno", dodao je Lunar koji je kako sam kaže, imao veliku sreću. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene