Grafiter Slaven Lunar Kosanović je na autocesti A1 imao tešku prometnu nesreću. Apelirao je na sve sudionike u prometu da paze na sebe i druge.


Slaven Lunar Kosanović je na autocesti A1 imao tešku prometnu nesreću. "Oduvijek sam se grozio autoputa i velikih brzina, a neku večer se dogodilo ono za što sam mislio da se događa nekom drugom. Prevezao sam kilometre, vozio u raznim uvjetima, za volanom prošao razne gradove i smatram da imam prilično samopouzdanje za volanom. Udarac i višestruko prevrtanje su me uvjerili da trebam biti još oprezniji", napisao je Slaven Lunar Kosanović u opisu fotografije smrskanog automobila koju je objavio na Facebooku.

Vezani članci Provjereno donosi priču o prebrzim vožnjama (Foto: Provjereno) Vozio 234 km/h, prošao kroz tri crvena i sve to snimao: Zašto se u društvu sve češće događaju ovakve stvari? Tomislav Ivčić (Foto: Instagram) Kći Tomislava Ivčića emotivnom objavom obilježila 26. godišnjicu njegove tragične pogibije

Apelirao je i na sve sudionike u prometu da paze na sebe i druge. "Da Farid Rueda i ja nismo nismo imali vezane pojaseve i da nije bilo bočnog airbaga ne bi ispalo ovako. Moglo se desiti negdje drugdje, mogli smo sletjeti u kamenjar, odbiti se od ograde i zavrtjeti se po cesti, mogli su naletjeti drugi vozači, scenarij se mogao odvrtjeti u raznim verzijama. Da ne davim, vežite se na prednjim, vežite se na stražnjim sjedalima, budite oprezni, krećite na put odmorni, ne brzajte i imajte otvorene oči na sve sudionike u prometu oko tebe. Nesreća se desi u djeliću sekunde. Sretno", dodao je Lunar koji je kako sam kaže, imao veliku sreću.