Velika pomutnja

Skandal zbog Eurovizije u Srbiji: Pjevačicu koja se natječe optužili da je kopirala pjesmu iz crtića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Milenković bila je dio grupe Beauty Queens, koja je 2007. godine nastupila s Marijom Šerifović na Euroviziji, a sada se sama želi plasirati na natjecanje.

Srpska pjevačica Ana Milenković na ovogodišnjoj Beoviziji natječe se s pjesmom "Tajna" te se nada da će upravo ona predstavljati Srbiju na Euroviziji, no oko pjesme je izbio veliki skandal na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Damir Martinović Mrle - 1 "Genij, plus dobar PR" Mrle o pjesmi ''Babaroga'' za Doru: "Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao!"

Fanovi Eurovizije komentiraju kako su u pjesmi "Tajna" prepoznali melodiju crtanog filma "X-Men", javlja Kurir. Pjevačicu mnogi napadaju i pišu negativne komentare na društvenim mrežama.

Ana Milenković, podsjetimo, bila je dio grupe Beauty Queens, koja je 2007. godine nastupila s Marijom Šerifović na Euroviziji, kada je pjevačica odnijela pobjedu.

Beoviziju je inače prije nekoliko dana potresao još jedan skandal. Autonomni ženski centar reagirao je zbog pjesme "Svadba velika" Bore Dugića i Balkubana, a u svom su dopisu naveli da spomenuta pjesma poziva na nasilje nad ženama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene