Zoran Milanović u braku sa suprugom Sanjom Musić Milanović dobio je dva sina, Antu Jakova i Marka, koji su na inauguraciji sjedili u prvom redu.

Galerija


U prvom redu na inauguraciji novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića sjedili su njegovi sinovi Ante Jakov i Marko.

Vezani članci Amy Coney Barrett Trumpova predizborna pobjeda: Senat potvrdio sutkinju Amy Coney Barett u Vrhovni sud Andrej Plenković i ministri Donosimo modni pregled inauguracije - doznajte tko je pogodio, a tko pogriješio odabirom?

21-godišnji Ante Jakov i 15-godišnji sin Marko sjedili su u društvu Zoranove majke Gine Milanović i Maše Milanović, kćeri njegova pokojnog brata Krešimira.

Ante Jakov rođen je 1998. godine, a trenutačno pauzira od studija prava u Nizozemskoj te radi honorarno.

Rođen je u Bruxellesu u vrijeme kada mu je otac bio diplomat u hrvatskom veleposlanstvu pri NATO-u, vodi sportski život, a neki domaći mediji već su ga proglasili miljenikom među ženskom publikom.

Korisnici društvenih mreža osvrnuli su se na Milanovićeve nasljednike kada je do njih došla sada bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te im pružila ruku, a oni nisu ustali. 

"Iskreno malo mi je ružno da Milanovići juniori nisu ustali kad im je Kolinda Grabar-Kitarović pružila ruku", napisala je jedna tviterašica. 

ANKETA: Josipa Lisac otpjevala himnu na inauguraciji Zorana Milanovića, poslušajte njezinu posebnu izvedbu