Sinišu Ružića u prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dočekao je veliki izazov. Naime, on je nastupio kao temperamentna Cardi B.

Galerija


Još prije nego što smo vidjeli njegov prvi nastup u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', Siniša Ružić rekao je da je spreman na sve, a to je i dokazao transformacijom u temperamentnu Cardi B. 

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja Maja Bajamić Seksi fotografija Maje Bajamić kakvu nemamo često priliku vidjeti: ''Uf, dalje ne smijemo pisati...''

''Spreman sam nositi grudnjake, steznike, spreman sam lijepiti na sebe sve živo, samo da bih se što više uspio pretvoriti u neki lik'', zaključio je. 

Za ovu izvedbu zbilja je dao sve od sebe. 

''Nisam ja baš znao tko je Cardi B. Ovo mi je prvi put da sam plesao na šipki, bar koliko se ja sjećam, u ovom životu'', našalio se. 

Njegov trud primijetio je i žiri. 

''Cardi B, ljubomorna sam na taj batak. Fantastična uloga za glumca, dao si sve, briljirao si. A gledaj grudi, gospodin je i noge obrijao'', nabrajala je Indira. 

''Jako si me zabavio, kao i puno puta dosad, bio si odličan'', poručio mu je Igor Mešin.