Najveća ljubav i sreća

Siniša Ružić uživa u najdražoj ulozi dok jedva čeka povratak omiljenog showa na male ekrane

Siniša Ružić Siniša Ružić Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić Siniša Ružić +0 Siniša Ružić Galerija

Sa Sinišom Ružićem razgovarali smo o showu "Tvoje lice zvuči poznato" i očinskoj ulozi.

Popularni glumac Siniša Ružić, baš kao i ostatak ekipe showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“ jedva čeka njegov skori povratak na male ekrane, a nama je otkrio što mu sa snimanja najviše nedostajalo.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Nedostajala su mi napeta druženja i cijeli dan proveden u studiju gdje umjetnici šminkeri, frizeri, protetičari i kostimografi iz minute u minutu stvaraju novi lik, i druženja s ekipom koja je stalno smišljala neke štosove", otkrio nam je Siniša.

A gdje ima štoseva ima i dobrih anegdota za pamćenje.

"Pa najbolje je bilo kad bi naprimjer kolegica bila transformirana u muškaraca, a ja u ženu, i kad bi tako provodili dio dana, potpuno drugačiji, kad bi pokušavao otvoriti i pojesti konzervu ribe s ogromnim uređenim noktima, kad bi trčao u štiklama, i kad bih nevješto pokušavao sakriti trbuh", prisjetio se glumac.

Siniša je nedavno postao otac dječaka Roberta Ivana, otkrio nam je kako se snašao u toj najljepšoj životnoj ulozi.

"Na tu prekrasnu ulogu nije se jednostavno naviknuti, ali on je najveća sreća i ljubav mog života, i njemu je sve podređeno u mom i supruginom životu. Čovjek sebe stavlja na prirodno, drugo mjesto, a u prvi plan dolaze potrebe tog blagoslovljenog malog bića, i to naravno zna svaki roditelj. Razni isprazni problemi nestaju, a jedino što još sebično želiš je naspavati se", kaže Siniša.

Karantena koju je proveo sa svojom obitelji nije mu teško pala, ali nije mu baš bilo ni svejedno.

"Karantena mi nije teško pala, ali brinuo sam za svoje i suprugino i svoje zdravlje. Mislio sam naravno što će se dogoditi, što ako se razbolimo kad smo najosjetljiviji. Na kraju sam sve predao Božjoj volji, i prestao brinuti. Kako svima, tako i meni", zaključio je simpatični glumac.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene