Slavna pjevačica prepala je milijune fanova kada je na društvenim mrežama počela objavljivati postove uznemirujućeg sadržaja.


Nekad velika pjevačka zvijezda Sinead O’Connor proživljava vrlo teške dane. Nakon što je na društvenim mrežama objavila kako si je pokušala oduzeti život tijekom boravka u hotelu u Irskoj, njezino mentalno stanje zabrinjava mnoge.

Vezani članci Indijom se širi nova bolest 01 Oporavili su se od koronavirusa, a onda umrli od "crne gljivice": Što dosad znamo o bolesti koja se munjevito širi Indijom Računalo, ilustracija Stigla ga je karma: Mladić pozivao na nasilje prema navijačima nogometnog kluba, pa zaradio kaznenu prijavu

O'Connor ima povijest mentalnih bolesti za koje se nije ni znalo u javnosti tako da je njezino sadašnje stanje za mnoge bio šok. Iako je u prošlosti imala nekoliko ispada, sve je pripisivano njezinoj ekscentričnosti. Na žalost, stvari su daleko ozbiljnije. Pjevačica trenutno boravi u psihijatrijskoj ustanovi u Dublinu, a o svom stanju često piše na društvenim mrežama.

ZABRINULA OBJAVOM Poznatoj pjevačici, u bolnici, liječnici pružaju pomoć

Tako je napisala kako komisija smatra da je sposobna vidjeti svog jedanaestogodišnjeg sina, ali ubrzo nakon toga je objavila kako je na psihijatriji drže protiv njene volje pozivajući se na zakon. Objasnila je kako nije željela pristati na ponižavajuće uvjete koje su joj postavili, a prema kojima bi samo uz pratnju mogla viđati sina.

Više NIKADA neće zapjevati pjesmu koja ju je proslavila!

Pjevačica tvrdi kako su je posjetila dva muškarca koji su joj jasno dali do znanja kako se smije, a kako ne smije ponašati u blizini sina. Kaže kako su joj izričito zabranili da plače, a na nekin način naredili da se cijelo vrijeme smije. Osim što je putem društvenih mreža napala socijalne radnike i počastila ih sočnim psovkama, slične riječi imala je i za članove svoje obitelji za koje tvrdi kako je ni jednom nisu posjetili u bolnici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook