Zbunjena je

Drama se nastavlja - pjevačicu zatvorili na psihijatriju protiv njezine volje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica prepala je milijune fanova kada je na društvenim mrežama počela objavljivati postove uznemirujućeg sadržaja.

Nekad velika pjevačka zvijezda Sinead O’Connor proživljava vrlo teške dane. Nakon što je na društvenim mrežama objavila kako si je pokušala oduzeti život tijekom boravka u hotelu u Irskoj, njezino mentalno stanje zabrinjava mnoge.

Pogledaj i ovo Sinead O'Connor - 1 strašni su ovi detalji Smrt velike glazbene zvijezde šokirala je svijet, no njezina traumatična životna priča ono je što slama srca: ''Majka me seksualno zlostavljala...''

O'Connor ima povijest mentalnih bolesti za koje se nije ni znalo u javnosti tako da je njezino sadašnje stanje za mnoge bio šok. Iako je u prošlosti imala nekoliko ispada, sve je pripisivano njezinoj ekscentričnosti. Na žalost, stvari su daleko ozbiljnije. Pjevačica trenutno boravi u psihijatrijskoj ustanovi u Dublinu, a o svom stanju često piše na društvenim mrežama.

ZABRINULA OBJAVOM Poznatoj pjevačici, u bolnici, liječnici pružaju pomoć

Tako je napisala kako komisija smatra da je sposobna vidjeti svog jedanaestogodišnjeg sina, ali ubrzo nakon toga je objavila kako je na psihijatriji drže protiv njene volje pozivajući se na zakon. Objasnila je kako nije željela pristati na ponižavajuće uvjete koje su joj postavili, a prema kojima bi samo uz pratnju mogla viđati sina.

Više NIKADA neće zapjevati pjesmu koja ju je proslavila!

Pjevačica tvrdi kako su je posjetila dva muškarca koji su joj jasno dali do znanja kako se smije, a kako ne smije ponašati u blizini sina. Kaže kako su joj izričito zabranili da plače, a na nekin način naredili da se cijelo vrijeme smije. Osim što je putem društvenih mreža napala socijalne radnike i počastila ih sočnim psovkama, slične riječi imala je i za članove svoje obitelji za koje tvrdi kako je ni jednom nisu posjetili u bolnici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene