peta sreća

Slavnu pjevačicu koja je promijenila vjeru i ime kćer prijavila u reality show u nadi da će se zaljubiti

Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) +0 Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Galerija

53-godišnja pjevačica koja je prošle godine promijenila ime u Shuhada Sadaqat nakon što je postala muslimanka, na Twitteru je napisala da bi se mogla uskoro pojaviti u popularnoj britanskoj reality emisiji.

Pjevačica Sinead O'Connor otkrila je kako ju je njezina kćer prijavila za reality show "First Dates" u nadi da će pronaći novu ljubav. 

53-godišnja pjevačica koja je prošle godine promijenila ime u Shuhada Sadaqat nakon što je postala muslimanka, na Twitteru je napisala da bi se mogla uskoro pojaviti u popularnoj britanskoj reality emisiji, a fanovi su jedva dočekali to komentirati.

Dok su neki podrugljivi što se tiče njezinog gostovanja u showu, drugi joj daju punu podršku.

Irska pjevačica bila je u braku četiri puta i ima četvero djece. Posljednji put bila je udana za irskog terapeuta Barryja Herridgea, s kojim se vjenčala 2011. godine u Las Vegasu. Brak je potrajao samo nekoliko dana, a iako su se nastavili viđati, godinu kasnije su se skroz razišli.

Sineadin prvi brak bio je s producentom Johnom Reynoldsom, s kojim ima 32-godišnjeg sina Jakea. Drugi put se udala za Nicka Sommerlada 2001. godine, a brak je potrajao do 2004. Treći put je u braku bila sa Steveom Cooneyjem, a između drugog i trećeg braka dobila je dvoje djece. Sina Shanea 2004. godine je dobila s glazbenikom Donalom Lunnyjem, a dvije godine kasnije je s Frankom Bonadiojem dobila sina Yeshuu.

U srpnju 2015. godine Sinead je postala i baka, nekon što su njezin najstariji sin Jake i njegova partnerica Lia dobili sina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Celebrity Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene