Robert Šaulić, izvanbračni sin poginulog folk-pjevača Šabana Šaulića već se neko vrijeme bori s nepoznatom bolešću, a poznato je i kako je u velikim financijskim problemima.

Galerija


Kako prenose brojni srpski mediji, 47-godišnji sin pokojne folk legende Šabana Šaulića je na samrti.

Vezani članci Nesreća na autocesti OBAVEZNO očistite led s krova automobila, inače ste opasni za sve oko sebe! Vranjic - 1 Mjesto koje hoće živjeti: Stanovnici malog mjesta kod Splita mjesecima upozoravaju na incidente koji im ugrožavaju zdravlje

"Nisam dobro. Tata, čekaj me", navodno je rekao Robert Šaulić koji već neko vrijeme ima ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima dosad nije javno pričao.

Riječ je o Šabanovom izvanbračnom sinu za kojeg je i poznato kako je u teškoj financijskoj situaciji, no ni ovoga puta ne piše se o tome o kakvim je zdravstvenim problemima riječ, no spominjala se epilepsija.

Kako prenosi srpski Alo!, Robert živi u Zrenjaninu, a navodno ga je odgojila jedna starija žena koja živi tamo i koja je brigu o njemu preuzela kada je on imao svega 10 mjeseci. Njezino ime je Radovanka, a gospođa je nekoliko puta ranije istupila u medije ističući kako je Šaban obilazio sina i nerijetko zvao da provjeri kako je te je davao novac za njegove potrebe.

S druge strane, njegovi drugi susjedi ističu kako Robert nekada ne bi imao za hranu, a kamoli za lijekove, pa su često udruživali snage kako bi mu nesebično pomogli. Istaknuli su i kako je Robert, dok je mogao, čuvao stare i bolesne ljude te je tako zarađivao.

Roberta navodno uopće nije zanimala ostavinska rasprava te mu je jedina želja da barem na onom svijetu bude sa svojim ocem. "Možda sma ja oduvijek bio čudan i svom ocu i svojoj majci i neka mi je loše, ja ću sam izaći na kraj s tim. Ne treba mi ni novčić! Neću tražiti ništa od Goce, Ilde, Sanele i Mihajla, pa neka umrem. Neka njima svi ti milijuni, kuće, bogatstvo, meni to ne treba. Ne bih se bunio ni da mi nešto daju, ali ih sam nikad ne bih tražio. Nisam obaviješten ni o kakvoj ostavinskoj raspravi, odustao sam od toga", nadalje prenosi Alo! Robertove riječi.

"Kad mi otac za života nije pružio ljubav i pažnju, a ni osnovne stvari, ne treba mi sada ništa kad ga više nema. Možda je on htio, ali nije mogao od svoje žene koja mene nikako nije mogla smisliti. Nije ni meni lako, u posljednje vrijeme ne radim, nisam baš dobrog zdravlja, a i nema posla. Živim sa čovjekom koji je slijep, vodim računa o njemu i ne bih ga nikada mogao ostaviti", zaključio je Robert.

Podsjetimo, sredinom veljače ove godine Šaban Šaulić poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj. Pjevač je automobilom išao prema aerodromu kada se nesreća dogodila. Nesreća se dogodila u okolini Bilefeldau sjeverozapadnom djelu Njemačke, u kojem je pjevač nastupao, a u vozilu je bio s vozačem i kumom. Prebačen je u bolnicu no nažalost nije preživio.

Uzrok nesreće je alkoholizirano stanje kod vozača drugog vozila koji pritom nije imao niti vozačku dozvolu.

Hrvat koji nije "sjeo" baš svima dostigao milijun obožavatelja na Instagramu