Što mu je došlo?!

Svladala ga policija: Sin legendarnog glazbenika prijetio da će aktivirati bombu u zračnoj luci u Londonu

Miles Richie (Foto: Instagram) Miles Richie (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Richie (Foto: Instagram) Miles Richie (Foto: Instagram) Miles Richie (Foto: Instagram) Miles Richie (Foto: Instagram) Miles Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Galerija

Miles Richie napravio je veliki incident na aerodromu Heathrow.

Za najbizarniju celebrity priču u 2019. godini pobrinuo se sin poznatog glazbenika.

Pogledaj i ovo Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Jači no ikad Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Radi se o sinu Lionela Richieja, Milesu, kojeg je policija uhitila na aerodromu Heathrow nakon što je tvrdio da u torbi nosi bombu, a zatim je i udario jednog od zaposlenika.

Prema pisanju portala TMZ, 24-godišnji maneken u međuvremenu je pušten, a kako je otkrio jedan od očevidaca, dotični je postao agresivan nakon što mu je zabranjeno da se ukrca u zrakoplov. Tada je počeo govoriti kako će aktivirati bombu koja mu je u torbi.

U međuvremenu je udario jednog od zaposlenika aerodroma, a zatim ga je svladala policija. Policija je potvrdila incident, no nije potvrdila i da se radi o sinu poznatog glazbenika.

Miles ima i poznatiju sestru Sofiju, koja se u svijet šoubiznisa probila kao bivša djevojka Justina Biebera te sadašnja djevojka Scotta Disicka, bivšeg partnera slavne Kourtney Kardashian.

Scott je od nje stariji 16 godina, što je, naravno, naišlo na kritike javnosti i zbog toga par već mjesecima paparazzi ne ostavljaju na miru.

Glazbenik se nije oglasio u vezi s incidentom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +5 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Ne djeluje sretno: Jelena Karleuša objavila fotografiju s proslave suprugova rođendana, a Vranješ provocira

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) +5 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa Vanja pokazala zavidnu liniju u crnom bikiniju: "Tvoje tijelo je zemlja čuda"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +6 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije deset godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene