Nova tragedija

Supruga slavnog glumca šokirala priznanjem: "Prošlu subotu ispustila sam sina na pod, na glavu..."

Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) +0 Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Galerija

Jason Biggs i Jenny Mollen u braku su od 2008. godine, a imaju i dva sina, Sida i Lazloa.

Jenny Mollen šokirala je javnost na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz proslavio se prije 22 godine Pamtimo ga kao glavnu zvijezdu urnebesne "Američke pite", a propustio je priliku za ulogu u još jednom hitu

Supruga poznatog glumca Jasona Biggsa, najpoznatijeg iz franšize "Američka pita", šokirala je svojom objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin Sid ispao iz ruku te strgao lubanju.

39-godišnja glumica i spisateljica pritom je otkrila i kako je maleni cijeli tjedan u bolnici na intenzivnoj njezi te da mu je sve bolje i već jede sladoled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

"Prošlu subotu navečer ispustila sam sina na pod na njegovu glavu, zbog čega je razbio lubanju i završio na intenzivnoj.

Zauvijek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima, štićenicima, osoblju bolničkog kafića i hrabrim ženama koje održavaju bolničke kupaonice. Nisam sigurna kako se ova objava pretvorila u govor prihvaćanja Oscara ... Ali, Jason, hvala Bogu za tebe! Hvala, hvala, hvala. Bio je to traumatičan tjedan, no Sid je sada doma te se polako i lijepo oporavlja. Također jede puno čokolade umočene u sladoled. Moje srce ide svim roditeljima koji imaju ili će se ikada naći u takvoj situaciji. Nisi sam...", napisala je pored fotografije sa sinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Ipak, detalje o tome kako je došlo do tragedije, koja je, srećom, završila dobro, nije htjela otkrivati.

Nekoliko mjeseci ranije pas je ugrizao njihova drugog sina, tada jednogodišnjeg Lazloa. Jenny je tada otkrila da je imala slom živaca, no maleni je prošao bez težih ozljeda.

Podsjetimo, par se vjenčao 2008. godine. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +5 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Ludo zaljubljena: Najljepša žena na svijetu ne skida ruke s dečka ni pred paparazzima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene