Jason Biggs i Jenny Mollen u braku su od 2008. godine, a imaju i dva sina, Sida i Lazloa.

Galerija


Jenny Mollen šokirala je javnost na Instagramu.

Vezani članci Natasha Lyonne Kultna tinejdžerska komedija slavi 20. obljetnicu: Pogledajte koliko se promijenila ekipa ''Američke pite 2'' Američka pita (Foto: Screenshot) Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?

Supruga poznatog glumca Jasona Biggsa, najpoznatijeg iz franšize "Američka pita", šokirala je svojom objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin Sid ispao iz ruku te strgao lubanju.

39-godišnja glumica i spisateljica pritom je otkrila i kako je maleni cijeli tjedan u bolnici na intenzivnoj njezi te da mu je sve bolje i već jede sladoled.

"Prošlu subotu navečer ispustila sam sina na pod na njegovu glavu, zbog čega je razbio lubanju i završio na intenzivnoj.

Zauvijek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima, štićenicima, osoblju bolničkog kafića i hrabrim ženama koje održavaju bolničke kupaonice. Nisam sigurna kako se ova objava pretvorila u govor prihvaćanja Oscara ... Ali, Jason, hvala Bogu za tebe! Hvala, hvala, hvala. Bio je to traumatičan tjedan, no Sid je sada doma te se polako i lijepo oporavlja. Također jede puno čokolade umočene u sladoled. Moje srce ide svim roditeljima koji imaju ili će se ikada naći u takvoj situaciji. Nisi sam...", napisala je pored fotografije sa sinom.

Ipak, detalje o tome kako je došlo do tragedije, koja je, srećom, završila dobro, nije htjela otkrivati.

Nekoliko mjeseci ranije pas je ugrizao njihova drugog sina, tada jednogodišnjeg Lazloa. Jenny je tada otkrila da je imala slom živaca, no maleni je prošao bez težih ozljeda.

Podsjetimo, par se vjenčao 2008. godine. 

Ludo zaljubljena: Najljepša žena na svijetu ne skida ruke s dečka ni pred paparazzima