Sin Hanke Paldum, Mirzad Brkić, uhićen je na graničnom prijelazu Karakaj.


Sin poznate pjevačice Hanke Paldum, Mirzad Brkić uhićen je tijekom redovite kontrole u autobusu, na relaciji Beograd - Sarajevo, graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu, i to zbog teške prometne nesreće koju je izazvao prošle godine.

Vezani članci Rod Stewart (Foto: Getty Images) Legendarni roker sa sinom napao zaštitara i nanio mu tjelesne ozljede Napad nožem u parku u Parizu - 4 Policija ustrijelila muškarca koji je u Parizu napao prolaznike: Nožem ubio jednu osobu, ranio više njih

Brkić je pod utjecajem amfetamina skrivio prometnu nesreću na sarajevskoj Grbavici. Tada je terencem pokosio tri pješakinje i nanio im teške tjelesne ozljede. Suđenje mu je odavno trebalo početi, no nije se odazivao na sudske pozive.

Kada su ga napokon uhiti, pobjegao je policajcima i pet i pol sati trajala je jurnjava Sarajevom. Kako se bijeg ne bi ponovio, policajci su Mirzada vezali lancima i tako ga dopremili na sud u Sarajevu. Pjevačica situaciju nije komentirala prenose bosanski mediji.