Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona je na Facebooku otkrila spol i ime svog djeteta koje nosi.


Simona Mijoković nakon razvoda od Ante Gotovca okrenula je, bez sumnje, novu stranicu u životu. Udala se za poduzetnika Stanislava i preselila u austrijski Linz. Nakon što je objavila da je trudna Simona je nedavno je i prvi put pokazala trudnički trbuščić. Osim što se u potpunosti predala obiteljskom životu, 32-godišnja svojim objavama na društvenim mrežama pokazuje neizmjernu ljubav prema Kristu koji je , kako kaže, prati od početka njezinog novog života.

Vezani članci Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Iz pakla su ju izvukli vjera i suprug Stanislav: Simona Mijoković rodila treće dijete i dala mu prelijepo ime Slika nije dostupna Simona ushićena zbog treće trudnoće: "Bog je nagradio našu čistoću prije braka"

U najnovijoj objavi na svom Facebook profilu Simona je otkrila spol i ime svog djeteta. ''Danas radosno svjedočim da nosim sina i zove se Joshua - Joshua Maria (drugo ime Maria po Majci Mariji - da ga ona Milosti puna zagovara u svetosti u sve dane života njegova ). Od početka mog (novog života) života s Kristom, 5 godina prate me riječi iz Biblije: Jošua 1, 9. : 'Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar? Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš. s tobom je Jahve, Bog tvoj'. A od prvog dana (nakon) vjenčanja moj suprug je molio svaki dan na misi i jednostavno kako on meni kaže 'znao je u srcu' - Bit će sin, sin naš ljubljeni i zvat ćemo ga Joshua. Bože, hvala ti!'',napisla je Simona.

Svojoj voljenoj Stanislav je odmah poručio koliko ju voli. ''Djetešce naše sa radošću te očekujemo. Volim te ljubljena moja ženice''. Ubrzo su uslijedile čestitke. ''Prekrasno ime! Dobrodošao Joshua Maria, ''Čestitam od srca! Srce mi se raduje zbog tebe draga. Hvala Isusu. Neka vas obilno blagoslovi i čuva'', ''Bože daj da bude svećenik'', komentirali su fanovi.