Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je brak s Andrewom Silvermanom iza nje, Lauren Silverman sve više vremena otvoreno provodi s nekadašnjim ljubavnikom, a sada i dečkom Simonom Cowellom.


Bivši ljubavnici više se ne skrivaju. Otkako je u javnost procurila vijest o vezi medijskog mogula Simona Cowella sa Lauren Silverman, suprugom svog najboljeg prijatelja, ovaj zaljubljeni dvojac stalno je zajedno.

Snimljeni su u jednom Londonskom restoranu na ručku nakon povratka u Veliku Britaniju s ljetovanja koje su proveli na francuskoj rivijeri.

Vezani članci Bujni dekolte Njihove obline nemoguće je obuzdati pa su ih pustile na slobodu Simon Cowell, Lauren Silverman ''Ukrao'' je ženu bivšem najboljem prijatelju, a nju sada muči jer ju ne želi zaprositi nakon sedam godina veze

>> 'Ukrao' ženu najboljem prijatelju: 'Veza im je puna ljubavi, sretni su zajedno'

Lauren je ponosno hodala uz oca svog djeteta, a njezino zadovoljstvo odražavalo se i na blistavom izgledu punom samopouzdanja. Tome je uveliko pridonijela i jednostavna bijela košulja ispod koje ova trudnica nije nosila ništa pa su se njezine čvrste grudi veoma jasno nazirale.

Lauren iz prijašnjeg braka ima 7-godišnjeg sina koji ovih dana boravi kod njezinog tate u New Yorku. Od bivšeg supruga Andrewa, kojeg je sa Simonom varala godinu dana, razvela se prije nekoliko dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook