Sa Simonom

Ponosna trudnica prošetala u prozirnoj košulji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je brak s Andrewom Silvermanom iza nje, Lauren Silverman sve više vremena otvoreno provodi s nekadašnjim ljubavnikom, a sada i dečkom Simonom Cowellom.

Bivši ljubavnici više se ne skrivaju. Otkako je u javnost procurila vijest o vezi medijskog mogula Simona Cowella sa Lauren Silverman, suprugom svog najboljeg prijatelja, ovaj zaljubljeni dvojac stalno je zajedno.

Snimljeni su u jednom Londonskom restoranu na ručku nakon povratka u Veliku Britaniju s ljetovanja koje su proveli na francuskoj rivijeri.

Pogledaj i ovo showbuzz Bili su ljubavnici ''Ukrao'' je ženu bivšem najboljem prijatelju, a nju sada muči jer ju ne želi zaprositi nakon sedam godina veze

>> 'Ukrao' ženu najboljem prijatelju: 'Veza im je puna ljubavi, sretni su zajedno'

Lauren je ponosno hodala uz oca svog djeteta, a njezino zadovoljstvo odražavalo se i na blistavom izgledu punom samopouzdanja. Tome je uveliko pridonijela i jednostavna bijela košulja ispod koje ova trudnica nije nosila ništa pa su se njezine čvrste grudi veoma jasno nazirale.

Lauren iz prijašnjeg braka ima 7-godišnjeg sina koji ovih dana boravi kod njezinog tate u New Yorku. Od bivšeg supruga Andrewa, kojeg je sa Simonom varala godinu dana, razvela se prije nekoliko dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene