Osmijeh od uha do uha

Šime Vrsaljko objavio je prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom obitelji, partnericom Kajom i kćerkicom Viktorijom!

Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 6 +17 Kaja Vidmar - 1 Galerija

Šime Vrsaljko podijelio je preslatku obiteljsku fotografiju s partnericom Kajom i kćerkicom Viktorijom.

Naš nogometaš Šime Vrsaljko nedavno je ponovno postao otac nakon što je s partnericom Kajom Vidmar dobio djevojčicu Viktoriju

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Dugo se nagađalo i šuškalo o njihovoj vezi, koju su konstantno demantirali, a onda je Kaja na Instagramu objavila crtež na kojem ona i Šime drže malenu u naručju i tako potvrdila njihov odnos. 

Šime je na svojem Instagramu objavio zajedničku fotografiju na kojoj poziraju s osmijesima od uha do uha, a u opis je stavio samo emotikon srca te zabranio komentare. Pratitelji su mu svejedno uputili mnoštvo lajkova na ovako divnu fotku, a možete je pogledati OVDJE.

Kaja je na sebi imala bijelu kratku haljinicu s crnim točkicama i svezani niski rep, dok je nogometaš nosio sive sportske hlačice i bijelu majicu. Malena Viktorija imala je kratke hlačice s crnim labudovima i crnu kratku majicu. Svi troje bili su modno usklađeni.

Slovenka je sličnu fotografiju podijelila i na svojem profilu, a ispod nje u opisu je napisala: "Moja obitelj".

No, njoj su pratitelji uputili mnoštvo komplimenata ispod posta:

"A jeste lijepi", "Tip-top", "Golupčići", "Prelijepi", "Krasna obitelj", "Savršeni".

Otkako su nakon brojnih šuškanja konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja i Šime ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Kaja je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerine noge, a Šime fotografiju na kojoj je pozirao sa svoje dvoje djece, malenom Viktorijom i sinom Brunom, kojeg je dobio s bivšom suprugom Mateom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Mina Joksimović - 15 Mina Joksimović Mina Joksimović +17 Mina Joksimović Zanimljivosti Prva supruga Željka Joksimovića ne voli se eksponirati, no fotografiju ove ljepotice sad je objavila pjevačeva kći Mina!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse Cole Sprouse - 3 Cole Sprouse - 4 Cole Sprouse - 2 +24 Cole Sprouse - 1 Nekad i sad Sjećate se ovog malog slatkog dječaka? Slavi 30. rođendan, a evo koliko se promijenio od hit-filma u kojem je osvojio svijet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene