Šime Vrsaljko na svom je profilu na Instagramu objavio fotografije iz rodilišta u kojem mu se rodio sin Bruno.

Galerija


Jedan od omiljenih hrvatskih reprezentativaca Šime Vrsaljko objavio je na svom profilu na Instagramu fotografije nastale samo pola sata prije nego što je na svijet stigao njegov sin Bruno.

Vezani članci Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna" Šime Vrsaljko (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Šime plijeni pažnju gdje god se pojavi: Dok se on slikao s obožavateljicama u Dubrovniku, supruga je čekala sa strane

"E, ovako je sve krenulo pola sata prije dolaska sina na svijet", napisao je Šime uz fotografije, a na jednoj je odjeven u prikladnu bolničku uniformu, kako bi mogao biti uz suprugu Mateu za vrijeme porođaja.

Šime svakom objavom na Instagramu oduševi brojne obožavatelje pa je tako bilo i ovog puta.

"Šime, legendo", "Svaka čast", "Najpozitivniji lik, najluđi osmijeh, najotkačenija frizura, kako tog čovjeka ne volit, zrači pozitivom", samo su neki od komentara.

Od komentara se nije suzdržao ni Šimin suigrač i jedan od najboljih prijatelja Dejan Lovren, koji mu je jednostavno poručio "sve znaš".

Šime i Matea postali su roditelji dječaka Brune u lipnju prošle godine, a u braku su od 2017. godine. 

Poznata mama dobro se utegnula: Nakon trudnoće i borbe s kilogramima zabljesnula u crvenom badiću