Šuška se, šuška

Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Prema pisanju slovenskih medija, sve su glasnija šuškanja da je Šime Vrsaljko u vezi s Kajom Vidmar, koja čeka prvo dijete.

Naš nogometaš Šime Vrsaljko u posljednje je vrijeme česta tema domaće javnosti i medija, i to ponajprije zbog privatnog života, točnije glasina o nevoljama u braku njega i supruge Matee, koja ga u Madridu navodno nije posjetila već godinu i pol dana.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar - 1 Uživa u majčinstvu Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Naime, nakon što je Matea brisanjem njegova prezimena s profila Instagramu ponovno potaknula glasine o kraju njihova braka, doznalo se i kako navodno već neko vrijeme žive odvojeno, a sada se šuška kako Šime navodno ljubi drugu ženu, saznaje RTL Exkluziv.

Prema pisanju slovenskog 24ur, Šime je posljednjih godinu dana u vezi s njihovom influencericom i bivšom Playboyevom zečicom Kajom Vidmar, koja se nedavno preselila u Madrid, a onda i iznenadila svoje pratitelje na profilu na Instagramu pokazavši trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja zasad taji identitet oca svojeg djeteta, no prema pisanju medija u Sloveniji, navodno je riječ o Šimi.

"On je moj vitez o kojemu sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", izjavila je Kaja za 24ur.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Šime se u posljednje vrijeme u javnosti i na fotografijama pojavljivao bez vjenčanog prstena na ruci, a njegovi su obožavatelji u lipnju prošle godine primijetili da je sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, na kojem ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.
Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) +7 Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Celebrity Ljepotica kojoj se godinama divimo na malim ekranima otkrila nam je detalj iz privatnog života koji je kopkao mnoge!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene