Silvio Cvitković, pjevač benda Garavi, ima i dodatni posao.

Galerija


Silvio Cvitković, poznat kao pjevač tamburaškog benda Garavi, čini se, ne živi samo od glazbe. Iako mu je glazba prva ljubav, dečki su na svojem facebooku otkrili da njihov pjevač ima dva zanimanja.

Vezani članci Tamburaški sastav Garavi (Foto: Screenshot) Da bar Toše može ovo čuti: Naježit ćete se kad čujete kako ovi Slavonci izvode hit ''Igra bez granica''! Garavi (FOTO: Facebook) On će platiti 2000 kuna, ali zato je podrška besplatna: ''Tebi zbog plave bluze, prijeti par godina ćuze''

Simpatični glazbenik koji je popularnost stekao tako što s Garavima svako malo izbaci neku dobru pjesmu ili bećarac, osim svirki voli i rad s pčelama.

''Malo ljudi zna da naš Silvio nije samo garavi pjevač. On je vješt s mikrofonom, ali i s malim pčelicama. Naime, Silvio se bavi i proizvodnjom dimnih štapića te prodaje opremu za pčelarstvo, a proizvodi i nešto meda ali tek za osobne potrebe. Kako vam se čini Silvio u ovom izdanju? Je li sladak kao med?'', stoji u objavi na facebooku Garavih.

Osim njega, i bubnjar Marijan Jovičić ima još jedan posao. On u Osijeku ima kreativnu kućicu za djecu i ima radionice sviranja bubnjeva i udaraljki, ukulelea, programiranja za djecu, te provodi internacionalni program glazbenog razvoja djece od 0 do 5 godina. Stvarno vrijedni dečki!

Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

I Srbi imaju Grdovića: Aca Lukas pokazao kako on lupa aute te što napravi nakon toga