Zaljubljeni preko ušiju

Poslije svih ljubavnih krahova lijepa glumica ne odvaja se od 15 godina mlađeg dečka, čini se da je napokon pronašla sreću

Oli Green, Sienna Miller Oli Green, Sienna Miller Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller - 3 Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 1 Sienna Miller (Foto: Profimedia) +11 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Britanska glumica Sienna Miller sa svojim dečkom, manekenom Olijem Greenom, pojavila se na dobrotvornoj zabavi sa zvijezdama u Londonu.

Sienna Miller uživala je u društvu svojeg dečka i manekena Olija Greena na dobrotvornoj zabavi u Londonu u četvrtak. Glumica se nije odvajala od 15 godina mlađeg partnera, a i blistala je u crnoj haljini do poda, ukrašenoj šljokicama te s izrezom na leđima. Sjajni dizajn haljine bio je upotpunjen valovitim detaljima od tila i ukrasima od šifona na ramenima.

Pogledaj i ovo Sienna Miller, Extrapolations Provlači se važna poruka Serija koja nije sjajna, ali je nužna: Vodi nas u blisku budućnost u kojoj smo suočeni s posljedicama klimatskih promjena!

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne, s kojom se Sienna fotografirala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sienna Miller (@siennamiller1)

Glumičin dečko Oli odjenuo je crni smoking i bijelu košulju, koju je raskopčao i tako pokazao svoja prsa. Par je izgledao vrlo zaljubljeno dok je izmjenjivao zagrljaje i dodire prilikom fotografiranja i druženja na zabavi. 

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne, s kojom se Sienna fotografirala, te njezina sestra Poppy, Kate Moss, Ellie Goulding, Stella McCartney i Charlotte Tilbury.

Prisjetimo se, Sienna je nedavno prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom i pritom nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +12 Vidoje Ristović Celebrity Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +11 Maja Šuput i Igor Mešin Celebrity S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene