Baš ju je provozao

Pridružila se Mulderu i Scully - i ona vjeruje u izvanzemaljce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da ju sretnete na ulici normalno obučenu i bez šminke, ne biste se ni okrenuli.

Australska pjevačica Sia na crvenom tepihu uvijek plijeni pažnju svojim ludim izgledom i nezaobilaznim perikama koje joj prekriju cijelo lice.

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) Pogledajte ovaj show! Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov!

Što se skriva iza tih perika rijetki su vidjeli, a njezin razlog nošenja takvih perika je želja za određenom dozom privatnosti, jer kako i sama kaže 'Jedino nosim perike kada su kamere u blizini'. Neki će reći da je crveni tepih važan dio showbiza, a ne igra skrivača. No, u toj igri Sia i dalje rastura.

Da ne mislite kako je samo poznata po svom izgledu, Sia također piše tekstove za druge umjetnike poput Rihanne i Beyonce te ima moćan vokal koji možete čuti u najnovijem izdanju 'Carpool Karaoke'.

Pjevanjem svojih najvećih hitova i otkrivanjem Jamesu Cordenu nekoliko bizarnih činjenica o sebi poput toga da vjeruje u vanzemaljce te da na rukama može držati dvanaest jaja jer ima duple zglobove na prstima (što je u videu i nespretno demonstrirala) nastao je novi internetski hit. Video je u samo dva dana uspio prikupiti preko pet i pol milijuna pogleda na YouTubeu!

Fascinantna Sia nije jedina zvijezda koja je pravila društvo Cordenu pjevajući na suvozačevom mjestu. Druge zvijezde iz glazbene industrije koje je Corden provozao su Adele, Elton John, Justin Bieber, Rod Stewart i Chris Martin.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene