Sia je u blagdanskom duhu odlučila počastiti kupce jedne trgovine u Kaliforniji.

Galerija


Kada je nepoznata žena ponudila nekolicini kupaca da im plati račune u jednoj kalifornijskoj trgovini, nitko od njih nije shvatio da im se obraća jedna od trenutačno najpopularnijih glazbenica na svijetu. Točnije, nitko nije prepoznao pjevačicu Siju, u ležernom izdanju, bez šminke na licu, ali i perike na glavi, kojima u većini pojavljivanja u javnosti sakriva lice.

Vezani članci Slika nije dostupna MISTERIOZNI NASTUP Obožavatelji bijesni, pitaju se tko je zapravo pjevao? Slika nije dostupna TKO TO TAMO PJEVA Znate li tko stoji iza ovih pjesama?

Naime, australska pjevačica obično nosi crno-bijelu periku koja joj je prekriva sve osim usana i brade, tako da zapravo nije neobično da ju nitko nije uspio prepoznati. Mislili su da je riječ o anonimnoj ženi koja im se predstavila kao Ci Ci i koja im je odlučila pomoći tvrdeći da je dobila novac na lutriji.

Nije poznato koliko je točno računa platila, ali u videu koji se proširio društvenim mrežama možemo ju vidjeti kako provlači karticu na nekoliko blagajni, priča s djecom i kako joj jedna žena poklanja cvijeće u znak zahvalnosti.

Ipak, među kupcima se našla jedna osoba koja je naposljetku prepoznala slavnu pjevačicu. Djevojka imena Adri Buckles snimila je također te trenutke iz trgovine i objavila video na svom profilu na Twitteru.

"Dakle, Sia mi je platila račun za namirnice danas, hvala ti puno! Imaš predivno srce i dušu što si sve svima platila. Žao mi je što otkrivam svima što sam shvatila tko si, ali za ovakvu dobrotu moraju svi znati", napisala je Adri.

 

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje