Prve reakcije

Shrvani fanovi i prijatelji: 'Zbogom, prekrasna ženo!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Dolores Lambaša preminula je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Velike Kopanice.

Vijest o smrti 32- godišnje glumice Dolores Lambaša odjeknula je među njezinim fanovima, prijateljima i kolegama. Tijekom jutra su joj mnogi ostavljali poruke podrške, kako na njezinom Facebook profilu, tako i na svojim profilima. Svi su se nadali da će se glumica izvući, no, nažalost, izgubila je bitku.

>>
Umrla je Dolores Lambaša

>> Posljednja fotografija Dolores Lambaše

'Zbogom, prekrasna ženo', 'Počivala u miru, s anđelima nas sad čuvaš', samo su neke od poruka koje su preplavile osobni Facebook profil preminule glumice.

Svoje poruke ostavljale su i osobe iz javnoga života. 'Pokoj vječni daruj joj Gospodine i svjetlost vječna svijetlila ti, lijepa Dolores! Uvijek ćeš ostati u našim srcima', napisala je na Simona Ištvanović.

>> Glumac koji je bio s Dolores u autu pušten iz bolnice s lakšim ozljedama

Pogledaj i ovo Goran Višnjić i Ivo Gregurević (Foto: Instagram) Objavio staru fotografiju Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"

'To je tragedija tako strašna. Baš sam se nekako nadala da će se izvući, baš mi je strašno to nekako. Gubitak mladog života koji je još mogao mnogo toga dati', izjavila je Jelena Perčin.

'Zapravo još uvijek ne vjerujem. Nekako njezina energija i njezino postojanje je još uvijek tu. Dolores ću pamtiti po tome što je bila jedna divna osoba. Žao mi je da je mnogi nisu imali priliku zaista upoznati. Bila je jedno drago i krhko stvorenje koje se zaista veselila i živjela je život punim plućima bez obzira na sva pravila koja su se njoj postavljala', rekla je Helena Minić za Dnevnik.hr.

'U šoku sam', samo nam je kratko telefonski rekao glumac Vedran Mlikota. Njezina glumačka kolegica Nives Ivanković od tuge nije bila u stanju ništa komentirati.

'Za sve si bila jaka i sve si bitke izdržala, samo ovu nisi! Neka te anđeli čuvaju, lijepa moja prijateljice', napisala je Gianna Apostolski.

'Nikad neću zaboraviti onu toplinu u njezinim očima i lijepe riječi koje mi je rekla tog jutra, prije par godina kad sam je prvi put srela. Počivala u miru, draga Dolores', napisala je na svom Facebook profilu mlada glumica Ornela Vištica.

'R.I.P. Zeno nad Zenama, Dolores!', poručila je pjevačica Franka Batelić.

'Draga moja Ava Gardner, opet si nas uspjela trgnuti i šokirati. Vjerovala sam do zadnjeg treba da si jača od svega, kao i milijun puta do sada, ali valjda si se umorila. Nedostajat će mi naši razgovori u zoru, dok svi spavaju, a nas dvije lude čekamo prve ptičice da propjevaju. Žao mi je više od ičega, što nismo odradile onaj planirani ženski izlazak i naljutile našeg Juru. Hvala ti na svemu, na svakom savjetu, toploj riječi. Žao mi je što nisi vidjela koliko te ljudi vole – puno više od onih dušebrižnika koji su ti zagorčavali život. Odmori se sad, anđele. Zauvijek ćeš mi biti u srcu jer bila si posebna, uistinu posebna, što sam ti i milijun puta rekla. Volim te, Ava moja! Počivaj u miru...', napisala je shrvana prijateljica na osobnom Facebook profilu preminule glumice.

Tijekom dana otvorena je i stranica Dolores Lambaša R.I.P. koja već broji preko 7.000 fanova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene