LaBeouf je bio uhićen u subotu pošto je pristupio muškarcu i lokalnom policajcu te zatražio cigaretu. Kako cigaretu nije dobio "stao se neprilično ponašati, psovati i koristiti vulgarnim jezikom".


Glumac Shia LaBeouf bio je priveden u američkom gradu Savannahu zbog remećenja javnog reda u subotu, no pušten je pošto je platio kaznu, prenijeli su američki mediji.

Vezani članci Slika nije dostupna Shia opet podivljao: "Rasistička k**o!" Slika nije dostupna Kakav potop! Je li ovo najneuspješniji film ikad?

LaBeouf je bio uhićen u subotu rano ujutro pošto je pristupio muškarcu i lokalnom policajcu te zatražio cigaretu, objavila je policija. Kako cigaretu nije dobio "stao se neprilično ponašati, psovati i koristiti vulgarnim jezikom", navodi se.

Kada mu je bilo rečeno da se udalji, postao je agresivan prema policajcu. Tridesetjednogodišnji glumac je nakon privođenja pušten pošto je platio 7000 dolara kazne, piše Los Angeles Times.

Poznat po ulogama u filmovima "Transformers" i "Fury" (Srce od čelika), LaBoeuf u Savannahu snima novi film "The Peanut Butter Falcon", u kojem glumi i zvijezda Dakota Johnson.

LaBoeuf ima povijest nepriličnog ponašanja i privođenja, pa je tako bio priveden i u siječnju zbog manjeg prekršaja tijekom performanse protiv predsjednika Donalda Trumpa. (Hina)