Shannen Doherty bori se za zdravlje otkako je oboljela od raka dojke. Hrabra žena svoj put prema ozdravljenju bilježi i na Instagramu.


Ustrajna i hrabra Shannen Doherty bori se za zdravlje otkako je oboljela od opake bolesti. Iako ima rak dojke, glumica svakodnevno na Instagramu dijeli svoja iskustva s tretmana i liječenja te pokušava osvijestiti žene o toj bolesti.

Unatoč svemu, Shannen širi pozitivne poruke. Ovih dana objavila je snimku na Instagramu, samo dan nakon kemoterapije. Iako joj, kaže, nije uvijek lako, trudi se snagu usmjeriti na to da ne posustane u borbi. 'Da, bila sam umorna, želja mi je bila leći u krevet, no nagovorila sam se na sat plesa i kasnije sam se osjećala bolje. Bilo kakav oblik vježbanja tijekom bolesti je dobar. Mi to možemo', napisala je glumica uz dirljivi video.

Dodala je i da kretanje pomaže tijekom procesa ozdravljenja. Da podsjetimo, glumici je rak dijagnosticiran prošle godine. Velika podrška tijekom svega joj je njena obitelj, ali u suprug Kurt Iswarienko kojem je nedavno posvetila dirljivu poruku, zahvalivši se za podršku i ljubav. Upravo on daje joj snagu koja joj je toliko potrebna.