Zvijezda "Beverly Hillsa" bilježi svoju borbu s opakom bolesti. Prvi put je progovorila o svemu što prolazi.


Shannen Doherty prvi put je u intervjuu progovorila o svemu što prolazi otkad joj je dijagnosticiran rak dojke u veljači prošle godine. Tijekom intervjua podijelila je svoje misli i strahove, a poznata voditeljica i komičarka Chelsea Handler tijekom intervjua jedva je suzdržavala suze, prenosi Daily Mail.

Shannon se bori s okrutnom bolesti i prolazi kroz kemoterapije i priznaje da ju je teška bolest natjerala da se pogleda u sasvim drugom svijetlu.

Shannen Doherty (FOTO: Getty)

"Ono je što je teško, a istovremeno i zanimljivo jest da te rak u isto vrijeme i spusti i izgradi u jednu sasvim novu osobu. Osoba za koju sam mislila da trebam biti ili za koju sam mislila da sam bila prije samo šest mjeseci - nestala je. U jednom trenutku sam shvatila kako sam mislila da sam hrabra i graciozna, a zapravo sam se samo skrivala. Ponekad mislim da neću uspjeti, ali pokušavati ostati snažna", podijelila je Shannon svoju priču.

Shannen Doherty i Kurt Iswarienko (FOTO: Instagram)

Dodala je da je razmišljala o tome kako bolest utječe na ljude oko nje, prvenstveno njenog supruga Kurta Iswarienka. "Treba snage za to prihvatiti. Ponekad pogledam u supruga i pomislim 'čovječe, oprosti", rekla je Doherty. Chelsea Handler podržava Shannen u njenoj borbi te su postale prijateljice.