Sve je rasplakala...

Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Youtube Screenshot) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Instagram) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) +4 Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Shannen Doherty je na Instagramu pokazala kako izgleda nakon kemoterapija na koje odlazi jer je u četvrtom stadiju raka dojke, a potresnim fotkama je htjela ukazati na važnost redovitih pregleda.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" Shannen Doherty (50) godinama vodi tešku bitku s karcinomom dojke, koji je trenutačno u četvrtom stadiju.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) cijeni male trenutke Zvijezda "Beverly Hillsa" progovorila o borbi s teškom bolešću: "Čini ti se kao da se odjavljuješ"

O svojoj bolesti sada je progovorila na Instagramu, gdje je prvi put pokazala i kako izgleda bez kose nakon tretmana kemoterapije, a sve s namjerom da osvijesti druge o važnosti redovitih odlazaka na preglede.

"Povodom mjeseca osviještenosti o karcinomu dojke, htjela bih s vama podijeliti više o svojem putovanju od prve do druge dijagnoze. Je li sve lijepo? Ne, ali je iskreno i dijelim ovo s nadom da ću educirati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću potaknuti druge da redovito odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnosticiran 2015. godine. Podvrgnula sam se mastektomiji te tretmanima kemoterapije i zračenja. Često mi je krvario nos od kemoterapije. Ne znam je li itko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smiješne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristy. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smijala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspjeti pronaći humor u nemogućim situacijama", napisala je Shannen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ShannenDoherty (@theshando)

Obožavatelji su joj u komentarima pružili veliku podršku i zahvalili joj što je odlučila podijeliti svoju priču, a potresne fotke mnogima su izmamile suze na oči.

Shannen je o svojoj teškoj bolesti nedavno progovorila i u emisiji "Good Morning America".

"Ne želim se ponašati kao da umirem. Želim raditi i ponašati se kao da se ništa ne događa, jer ću se boriti da ostanem živa", kazala je tada.

Vijest da je njezina bolest u četvrtom stadiju otkrila je u veljači 2020. godine, tri godine nakon što se saznalo da je u remisiji.

"Mnogi ljudi kojima je dijagnosticiran četvrti stadij bolesti jednostavno otpišu sami sebe. Pretpostavi se da više ništa ne mogu raditi, da ne mogu dati sve od sebe, a to nije istina. Voljela bih da takva razmišljanja mogu promijeniti i dati si šansu da dokažem da je to pogrešno", naglasila je, a dodala je i kako prolazi kroz prvu fazu liječenja, što objašnjava kao veliki uspjeh.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene